VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN ROK'A "FETÖ ARTIĞI" DEDİ

15 Nisan 2024

............................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’nın sosyal medya hesabından, “Bolu Belediyesi’ne kayyum atanmasına ve Tanju Özcan’ın tutuklanmasına karar verilmiştir” paylaşımında bulunmasına sert tepki verdi. Özcan, “Ettiğim yeminden dolayı bana kayyum atayacak zihniyetin alnını karışlarım.”dedi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz gün, ikinci dönemine de ilk dönemde olduğu gibi Kuran’a el basarak yemin ederek görevine başladı. Tanju Özcan’ın o anlarını alaycı bir tavırla paylaşan Kütahyalı, Bolu Belediyesi’ne kayyum atanacağını ve Özcan’ın da tutuklanacağını ifade etti. Paylaşımın sonunda da kahkaha atarak gülen Kütahyalı, sosyal medyada tepki topladı.   

ÖZCAN’DAN YANIT GECİKMEDİ 

Kütahyalı’nın paylaşımına Başkan Özcan’dan yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özcan, “Feto artığı” ifadesini kullandığı Rasim Ozan Kütahyalı’ya sert yüklendi. Özcan, “Feto artığı @RasimOzan_K Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim üzerine yemin ederek göreve başlamam sebebiyle bana kayyum atandığını ve tutuklandığımı yazmış. Türk Bayrağı ve kutsal kitabımız üzerine yemin etmek suç ise ben bu suçu ikinci kez işledim.” dedi. 

“ETTİĞİM YEMİNDEN DOLAYI BANA KAYYUMN ATAYACAK ZİHNİYETİ KARIŞLARIM” 

Özcan, Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etmesi sebebiyle kayyum atanma iddiasına “Ettiğim yeminden dolayı bana kayyum atayacak zihniyetin alnını karışlarım.” ifadeleriyle yanıt verdi. Bolu’da olduğunu bildirerek haberin doğru olması halinde tebligatı almaya hazır olduğunu ifade eden Özcan, “Bu haber doğru ise an itibariyle Bolu’dayım, tebligatı almaya ve gözaltına alınmaya razıyım.” diye konuştu. 

“KENDİSİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM” 

Özcan, paylaşımının devamında Feto artığı olarak hitap ettiği Kütahyalı için “Eğer bu Feto artığı, eyyam yapıyorsa da kendisi hakkında suç duyurusunda bulunuyorum.” sözleriyle suç duyurusunda bulunacağını ifade etti. 

3 yorum yapılmış
  • Cle
    16 Nisan 2024 • 03:06
    Bi beş yıl daha işi gücü bırak bu işlerle uğraş artık.
  • Akademisyen
    16 Nisan 2024 • 08:38
    Aş birini vur öbürüne farkları yok
  • Layik
    17 Nisan 2024 • 22:20
    Bolu halkı tanjunun sadece ve sadece karşısında kim olursa olsun fark etmez kavga etmesine bayılıyor.icraat kavga, gürültü ,patırtı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.