VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RASİM OZAN'DAN MAKARA PAYLAŞIM...TANJU ÖZCAN TUTUKLANIYOR

15 Nisan 2024

.............................................................

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından, kurana el basarak tekrar görevine başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın videosunu alıntılayarak, “Bolu Belediyesi’ne kayyum atanmasına ve Tanju Özcan’ın tutuklanmasına karar verilmiştir” paylaşımında bulundu.  

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz gün, ikinci dönemine de ilk dönemde olduğu gibi Kuran’a el basarak yemin ederek görevine başladı. Tanju Özcan’ın o anlarını alaycı bir tavırla paylaşan Kütahyalı, Bolu Belediyesi’ne kayyum atanacağını ve Özcan’ın da tutuklanacağını ifade etti. Paylaşımın sonunda da kahkaha atarak gülen Kütahyalı, sosyal medyada tepki topladı.  

“Laiklik karşıtı eylemlerin odağı...” 

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’nın paylaşımı “ ‘Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmaktan ve dince kutsal sayılan sembollerin kasten ve alenen Tanju Özcan tarafından istismar edilmesinden ötürü Bolu Belediyesi’ne kayyum atanmasına ve Tanju Özcan’ın tutuklanmasına karar verilmiştir.’ Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı. Haha :)”  

1 yorum yapılmış
  • Kamuoyu
    16 Nisan 2024 • 06:20
    Tanju Özcan seçimden önce meclis toplantısında 16 oya karşı 14 kişi evet diyor ve kabul ediliyor bu nedir yoksa kayyum atanmasına karşı mısınız geçen yıl İçişleri bakanlığı mülkiye müfettişleri geldi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.