VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SERDAR GENİŞYÜREK YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

10 Nisan 2024

.........................................

Bolu’da D-100 kara yolunda otomobilin yolcu otobüsüne arkadan çarpmasıyla meydana gelen feci kazada ağır yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Serdar Genişyürek'in cenazesi yarın (perşembe) Köroğlu Mahallesi Balcı Cami'nde öğle namazından sonra kılınacak olan cenaze namazına müteakip Şehitler mezarlığına defnedilecek. 

Bugün saat 17.00 sıralarında D-100 Kara yolu Gölyüzü kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi bilinmeyen 34 EA 5725 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen yolcu otobüsüne arkasından çarptı. Kazanın etkisiyle yola savrulan otomobil hurdaya döndü. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi ağır yaralandı. 

Hastanede 2 yaralı hayatını kaybetti  

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ağır yaralı olarak sevk edilen Serdar Genişyürek ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak sevk edilen Muhammet Ali Yoz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK 

19 yaşında hayata gözlerini yuman Serdar Genişyürek’in cenazesi yarın (perşembe) Köroğlu Mahallesi Balcı Cami'nde öğle namazından sonra kılınacak olan cenaze namazına müteakip Şehitler mezarlığına defnedilecek.

2 yorum yapılmış
  • Vatandas
    10 Nisan 2024 • 16:28
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • Mustafa
    11 Nisan 2024 • 02:37
    Allah rahmet eylesin Maalesef bu trafik lambalarında geçiş süreleri belli değil. Eskiden saniye yazılırdı. Şimdi aniden kırmızı oluyor. Plaka okuma sistemi ile hatılı geçişlerden ceza geliyor. Ceza yemek istemeyen sürücüler aniden fren yapınca bu kazalarda kaçınılmaz oluyor. 1. Çözüm ışık süresini belirten lamba 2. Çözüm dal-geç köprülü kavşaklar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.