VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TİŞAD’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

9 Nisan 2024

............................

Türkiye İş İnsanları Derneği (TİŞAD) Genel Başkanı Eşref İşler, Ramazan Bayramı dolayısıyla birlik ve beraberlik mesajı yayımladı. İşler, “Ramazan Ayı'nın ardından bu yıl da huzur, mutluluk ve bereket dolu bir bayramı millet olarak hep birlikte idrak edeceğiz.” dedi. 

TİŞAD Genel Başkanı Eşref İşler Ramazan Bayramını kutlayarak mesaj yayımladı. Mesajında birlik beraberlik vurgusu yapan İşler, “Yüce Allah’ın biz inananları her yıl rahmet ve mağfireti ile kuşattığı Ramazan Ayı'nın ardından bu yıl da huzur, mutluluk ve bereket dolu bir bayramı millet olarak hep birlikte idrak edeceğiz.Yüreklerin ayrı bir coşku ile attığı, dargınların barıştığı, hüzünlerin mutluluğa dönüştüğü bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın heyecanı içindeyiz. 

 Gönüllerimize zenginlik veren on bir ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca, manevi bir disiplin içinde tuttuğumuz orucun ardından bayram günleri birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ile birbirimizi kucakladığımız müstesna günlerdir. Bayramlar, günlük hayatın koşuşturması içinde ihmal edilebilen kimsesizleri ve ihtiyaç sahiplerini hatırlama, gönülleri kaynaştırma zamanlarıdır.” ifadelerini kullandı. 

  

Farklı inanç ve kültürlerin bayramlarının karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde kutlandığını ifade eden İşler, “Farklı inanç ve kültürlerin bayramlarının karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde coşku ile kutlandığı ilimiz, hüzün ve acının eksik olmadığı günümüz dünyasına sevgi, hoşgörü, kardeşlik anlayışı ile ilham kaynağı olmayı sürdürmektedir. Elbirliği ile bu birikimi yaşatmak konusunda her birimize düşen sorumluluğun farkında olarak geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. 

  

Millet olarak idrak edeceğimiz bu bayram, kardeşliğimizi pekiştirmek ve geleceğe daha umutla bakabilmek için bize verilmiş bir armağandır. Yaratılıştan gelen kardeşliğimizin perçinlendiği bu mübarek günlerde, aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetlerimizi gösterelim. Büyük bir mutluluk ve huzur içinde idrak edeceğimiz bayramda, evinden, yurdundan uzakta bayram neşesi bekleyen misafirlerimize de bayramın sevincini, neşesini samimi duygularla hissettirelim.” şeklinde konuştu. 

İşler, mesajında “Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm ,hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın; sevgi, saygı, yardımlaşma, kaynaşma, hoşgörü, kardeşlik ve barışa vesile olmasını diliyorum.” ifadeleriyle Ramazan Bayramı’nı kutladı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.