VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÜNER'DEN KÜFÜR OLAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA "MAKAMININ AĞIRLIĞINI KALDIRAMAYACAĞI DAHA İLK GÜNDEN BELLİ OLMUŞTUR"

7 Nisan 2024

...........................................

 

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Mudurnu Belediyesi’ni kazanan CHP’li Doğan Onurlu’nun mazbata töreninde, AK Parti Adayı Hüseyin Yağın’a küfretmesine ilişkin yazılı açıklamalarda bulundu. Güner, “Makamının ağırlığını kaldıramayacağı daha ilk günden belli olmuştur.” dedi. 

 Geçtiğimiz günlerde seçimi kazanarak Mudurunu Belediye Başkanı seçilen CHP’nin adayı Doğan Onurlu’nun, adliye çıkışında AK Parti adayı Hüseyin Yağın’a küfür etmesinin kamuoyuna yansımasının ardından AK Parti Bolu İL Başkanı Suat Güner yazılı açıklama yaptı. Güner, Onurlu’nun küfür ederek karakterini ortaya koyduğunu ifade ederek, ‘Halkımıza ve memleketimize hizmet etmek adına ülkemizin her noktasında olduğu gibi Mudurnu ilçemizde de bir seçim yarışını geride bıraktık. Mudurnulu hemşehrilerimizin takdirleri ile CHP adayı Doğan Onurlu yeni Mudurnu Belediye Başkanı seçildi. Halkımızın tercihini yansıttığı sandıktan çıkan sonuca her zaman olduğu gibi son derece saygılıyız. AK Parti olarak seçim sürecinde ve sonrasındaki süreçte nezaket kurallarına büyük bir riayet gösterdik. Bunun en yakın örneğini AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Yağın gösterdi. AK Partimize ve kendisine yakışan bir incelikle Mudurnu’da seçimi kazanan CHP’li belediye başkanını mazbata töreninde tebrik etti. Buna karşın aynı nazik tavrı maalesef CHP’li Doğan Onurlu’dan göremedi. Kendisine AKP’li diyen CHP’li Onurlu’ya ‘Biz AKP’li değil AK Partiliyiz’ cevabı veren Hüseyin Yağın’a, Mudurnu’nun yeni belediye başkanı Doğan Onurlu kameralar önünde küfretti.” dedi. 

“MAKAMINI.N AĞIRLIĞINI KALDIRAMAYACAĞI DAHA İLK GÜNDEN BELLİ OLMUŞTUR” 

Onurlu’nun makamının ağırlığını kaldıramayacağını belirten Güner, “Kendisini tebrik eden rakibine küfür ile karşılık vererek karakterini ortaya koyan bu kişinin Mudurnu Belediye Başkanlığı makamının ağırlığını kaldıramayacağı daha ilk günden belli olmuştur. Halka üsten bakan, güç eline geçince milleti ezen, küçük bir eleştiriye dahi tahammülü olmayan zihniyetin bir temsilcisi olan söz konusu şahıs, bu hareketi ile tıynetini ortaya koymuştur. Kendisine ‘Kötü söz sahibine aittir’ sözünü hatırlatıyor, söz konusu terbiyesizlik ile ilgili hukuki yollarla suç duyurusunda bulunulacağını ve konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla beyan ediyoruz.”ifadelerini kullandı. 

 

1 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    7 Nisan 2024 • 08:58
    Bu güne kadar ne yaptınz emin ve güvenilir Muhammet Emin Demirkol sayenizde kaybetti Muhammet Emin Demirkol emin ve güvenilir olan kendini tanıtip oy isterken siz ne yaptınız seçmen ak partiye kızdığından oy kullanmaya gitmedi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.