VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA YOL VERME KAVGASINDA ORTALIK KARIŞTI

31 Mart 2024

..................................

ÖZEL HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Bolu’da yol verme nedeniyle çıkan anlaşmazlık kavgaya dönüştü. Kadınların da dahil olduğu kavga çevredeki vatandaşların müdahalesiyle son buldu. 

Olay, öğle saatlerinde Borazanlar Mahallesi’nde bulunan kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, 2 sürücü arasında yol verme nedeniyle anlaşmazlık çıktı. Çıkan anlaşmazlık kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Araçlarından inen sürücüler birbirine girdi. Kavgaya kadınların da dahil olmasıyla ortalık karıştı. Kadınların da dahil olduğu kavgada 2 taraf arasında yumruklar havada uçtu. 

 Yoldan geçen diğer sürücüler kavgayı görerek ayırmak için müdahale etti. Vatandaşların uzun uğraş vermesiyle kavga eden gruplar ayırıldı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Taraflar güçlükle sakinleştirilirken aynı kavşakta yol verme tartışmasının birçok kez yaşandığı iddia edildi. Vatandaşlar “Bu kavşakta haftanın 3- 4 günü tartışma çıkıyor. Yol verme tartışmaları sık sık yaşanıyor.” diyerek şikayetlerini dile getirdi. 
 

2 yorum yapılmış
  • Ali
    31 Mart 2024 • 11:41
    Herkes sabırsız öncelik istiyor ,bazıları kavşakta sağına soluna bile bakmıyor ,ortalık maganda dolu
  • Batandas
    31 Mart 2024 • 22:34
    Kavşaklarda ve şehir içinde bazı yerlerde EDS kamerası olmalı örneğin sağlık mahallesi cengaver sokakta EDS kamerası şart
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.