VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KEMAL KAZAN ADAY ADAYI OLDU...

20 Mart 2023

....................

1996 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürüttüğü görevler ile adından söz ettiren ve 2009-2019 yılları arasında 10 yıl Göynük Belediye Başkanlığı'nı başarıyla yürüten Kemal Kazan, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde, 28. dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptı. 

Ankara'da görevli olması sebebiyle AK Parti Genel Merkezi'ne aday adaylığı başvurusu yapan Kemal Kazan, “Kuruluşundan bu güne kadar, Ak Parti kurucu aklı ve felsefesininin içinde yer alarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle başlayan ve onurla ve gururla, tam 10 yıl Göynük Belediye Başkanı olarak  devam ettirdiğimiz halkımıza hizmet fırsatını veren Rabbime şükrediyorum” dedi.

“BAŞLASIN YENİ TÜRKİYE YÜZYILI”

“Bu süreçte desteğini esirgemeyen partime, dava arkadaşlarıma ve halkımıza yeniden hizmet için, daha iyi hizmet için, ‘Başlasın Türkiye Yüzyılı’ sloganımızdan

güç ve cesaret alarak, 2023 Seçimleri 28. Dönem Bolu Milletvekili aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirmiş bulunmaktayım. "Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik" diyen, ömrünü Milletine adayan liderimizin izinde, Bolu’muza hizmet yolunda yürümeye devam edeceğiz”  

1 yorum yapılmış
  • HakHukuk
    19 Mart 2023 • 10:51
    Allah hayırlara tebdil eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.