VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EVİNDE KENDİNİ ASARAK İNTİHAR ETTİ...

13 Aralık 2022

...................................

Bolu’nun Karamanlı Mahallesi’nde bulunan Aksoy Apartmanı’nda 58 yaşındaki kadın iple kendini asarak intihar etmiş halde bulundu. Rabiye Aydoğan’ın cansız bedenini gören yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Karamanlı Mahallesi Şen Sokak üzerinde bulunan Aksoy Apartmanı’nda meydana geldi. 58 yaşındaki Rabiye Aydoğan, evinde kendini asarak intihar etti. Uzun süredir kendisinden haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından Rabiye Aydoğan’ın yaşadığı evin kapısı açıldı. Eve giren polis ve sağlık ekipleri Rabiye Aydoğan'ın kendisini astığını gördü.  Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından  Aydoğan'ın yaşamını kaybettiğini tespit etti. Polis ekiplerinden bir süre sonra eve giren aile, Aydoğan’ın  evde cansız bedeniyle karşılaşınca gözyaşlarına boğuldu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

4 yorum yapılmış
  • Bolu14
    13 Aralık 2022 • 08:33
    Allah Rahmet. Eylesin... İntihar. Haramdır... Kim bilir ne sıkıntısı. Vardı... Dünya hayatı geçici. Ahirette. Hafife alınacak. Gibi. Değil... Filmin. Sonu. Hüzün...
  • Bolulu1414
    14 Aralık 2022 • 05:50
    İnsanlarımızı işsiz aç yoksul bırakanları ve bunlara vesile olanları Allah kahretsin
  • memett
    14 Aralık 2022 • 07:17
    bazen saçma yorumlar oluyor .kadını niye yalnız bırakmışlar akrabası çoluk çocuğu onu sorguladınmı türkiyede kayıtlara geçen aç ölümü sıfır ama midesi için yiyerek çatlayan çok veya aşırı yemekten kalp damar tansiyon vs birsürü hastalıktan ölende çok.işde beğenmiyorlar doğdunya devlet büyütsün sen zina et devlet bakar bu zihniyetten kurtulmadığımız sürece işimiz zor.
  • User
    14 Aralık 2022 • 15:28
    Hiçte aç yoksul deyildi tam tersi hiç bir sıkıntısı yoktu madi ve manevi tabiki bir günah geçişi aramalarını Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.