VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇLİK KURULTAYI BOLU'DA YAPILACAK

24 Mayıs 2022

..................................................................................................

 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen olan 24. Türkan Saylan Gençlik Kurultayı 25-26-27-28 Mayıs 2022 tarihlerinde ÇYDD Bolu Şubesi’nin ev sahipliğinde Hampton Otel’de gerçekleştirilecek.
Çağdaş yaşamı geleceğe taşıyacak olan genç nesiller yetiştirmek amacıyla düzenlenen bu yıl ki ana teması “Günümüz Sorunları ve Çağdaş Gençliğin Çözümleri” olan 24. Türkan Saylan Gençlik Kurultayı 25-28 Mayıs 2022 tarihlerinde ÇYDD Bolu Şubesi’nin ev sahipliğinde Hampton Otel’de gerçekleştirilecek.  18 farklı konu başlığında konu yelpazesi “Öğrenci Beslenmesi”, “Elektronik Veri Güvenliği”, “Karbon Ayak İzi”, “ÇYDD Kültür Projeleri” gibi farklı ve güncel alanlara hitap eden konular için gençler ürettikleri projeleri konuşacak. Kurultayda, sunumlar yapıldıktan sonra sonuç bildirgesi oluşturulacak.
Etkinlik kapsamında “Günümüz Sorunları ve Çağdaş Gençlik" başlıklı konferansa ise konuşmacı olarak milletvekilleri Ali Haydar Hakverdi, Ali Mahir Başarır katılacak. “Sürdürülebilirlik ve Sosyal Girişimcilik" konu başlıklı konferansa ise konuşmacı olarak Umut Oran katılacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.