VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KONGRE ÖNCESİ YİNE ŞİRKETLEŞME İDDİASI

16 Mayıs 2022

....................................................

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Boluspor’da kongreye sayılı günler kala kulübün şirketleşmesi için çalışmalar yapıldığı iddia edildi. Geçmiş yıllarda da kongre öncesi başlatılan şirketleşme çalışmaları sonuçsuz kalırken bu kez kongrede tüzük tadilatı yapılacağı öne sürüldü.

Son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla Boluspor’un ligde kalması garantileşirken gözler yapılacak kongreye çevrildi. Kulüp başkanlığı için bazı iş insanları nabız yoklarken liste hazırlıkları devam ediyor. Boluspor’da başkanlık için kimlerin aday olacağı merakla beklenirken kırmızı beyazlı kulübün şirketleşmesi için de çalışmalar yapıldığı öğrenildi. Kırmızı beyazlı takımın ligde kalması için büyük mücadele veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kulübün şirketleşmesi için bazı görüşmeler yaptığı iddia edildi. Kırmızı beyazlı takımın şirketleşmesi için kongrede tüzük tadilatı yapılmasının gündeme alınması bekleniyor.

2016 yılında dönemin kulüp başkanı Necip Çarıkçı’nın kırmızı beyazlı takımın şirketleşmesi için başlattığı çalışmalar sonuçsuz kalmıştı. 2019 yılında yapılan kongre öncesinde de iş insanı Oktay Ercan, Boluspor kulubünün şirketleşmesi gerektiğini vurgulamıştı.

1 yorum yapılmış
  • havaciva
    17 Mayıs 2022 • 02:27
    Parası olmayan yönetime girmesin, havalarından geçilmiyor sonuna kadar reklam yapıyorlar, paraya gelince tık yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.