VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FİDAN’DAN AK PARTİ’Lİ ÖZAK'A SERT TEPKİ

16 Şubat 2022

..............................................

Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, 2019 yılında hizmete açılan mısır kurutma tesisinin çalışmaya devam ettiğini açıklayarak, AK Parti’li Erol Özak’a tepki gösterdi.  Fidan, AK Parti’li Özak’ın resmi kurumlara baskı yaparak kurum araçlarının elektrik işlerini kendi işyerine yönlendirdiğini ve siyasi gücünü kullanarak yakınlarını resmi kurumlarda işe yerleştirdiğini açıkladı.

Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan,  mısır kurutma tesisinin atıl olduğuna ilişkin iddialara yazılı açıklama ile cevap verdi. Başkan Fidan, 3 yıl önce hizmete giren tesisin çiftçiye hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, “2017 yılında dane mısır projesine başladığımızda ekim alanı 600 dekardı. 2021 yılında bu ekim 20 bin dekara yakın alana çıktı. 2021 yılında Bolu genelinde ekim zamanında havaların soğuk olmasından dolayı mısırın gelişimi yavaş oldu, dolayısıyla hasat sırasında nem oranları yüksek oldu. Kurutma tesisinde 35-40 nem mısırı alarak odamızı zarara uğratmak istemedik, bu yüzden de çiftçimizin yüksek nemdeki ürünlerini alamadık. Bu konuda çiftçilerimizden özür diliyoruz.” dedi.

AK PARTİ’Lİ ÖZAK’A GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANDI İDDİASI

Başkan Fidan, AK Parti’li Erol Özak’ın tesis üzerinden Ziraat Odasını eleştirmesine tepki göstererek, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Her platformda Ziraat Odasını eleştirmeyi kendine görev edinen muhalif bir grup bunların içinde de bilgisizce konuşan Erol Özak ve ona yakın insanlar önce kendi işlerinde başarılı olsunlar. O şahsın İl Genel Meclisinde görev yaptığı dönemlerde, resmi kurumlara baskı yaparak kurum araçlarının elektrik işlerini kendi işyerine yönlendirmiş böylece kendine menfaat sağlamış ve görevini kötüye kullanmıştır. Ayrıca yine siyasi gücünü kullanarak yakınlarını resmi kurumlarda işe yerleştirmiştir.

Aynı muhalif grubun desteklediği kişiler mısır alımında çiftçilerimizi yarı yolda bırakmış ve çiftçilerimizi fiyat konusunda mağdur ederek zarara uğratmıştır. Biz Ziraat Odası yönetimi ve meclisi olarak kendimize ve çevremize menfaat sağlamıyoruz. Bizim menfaatimiz Ziraat Odası’nın işleyişinin iyi olmasıdır. Tesisimiz 3 yıldır tam kapasite çalışmaktadır atıl durumda değildir. Bunu söyleyenler çiftçilerimizin faydasına olan tesisi ve yapılan çalışmaları yok saymak istemektedirler. Bunu da yapanlar Erol Özak ve grubudur.  Biz Ziraat Odası yönetim ve meclisi olarak aynı ciddiyet ve şevkle hizmet etmeye devam ediyoruz. Görevde olduğumuz sürece yönetim ve meclis olarak menfaat sağlamayacağız ve kimseye  menfaat sağlatmayacağız. Kimse işlerin eskiden olduğu gibi yürüdüğünü ve yürüyeceğini sanmasın. Herkes bunun bu şekilde devam edeceğini aklından çıkarmasın.”

                                                                                                                                            

3 yorum yapılmış
  • Gerek
    16 Şubat 2022 • 13:26
    Erol özak ı bilen bilir tanıyan tanır siyaset öncesi neyse sonrası odur çamur at izi kalsın Hakkı fidan !!!! Bu dünyanın öbür dünyasıda var bilesin
  • Vatanda
    17 Şubat 2022 • 08:17
    Hakkı Fidan neyin peşindesin?
  • Vatanda
    18 Şubat 2022 • 12:20
    Madem böyleydi o zaman niye gündeme getirmesi aradan seneler geçmiş yok öyleydi böyleydi mevzu Erol Özak değil senin olmayacak şeyleri bahane edip AK PARTİ ye saldırman bu yaştan sonra ona buna iftira etme
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.