VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN 2 BİN KİŞİYE DAVA

27 Aralık 2021

......................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesaplarından kendisine hakaret ve küfür eden 2 bin kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Başkan Özcan, kazanacağı tazminatla öğrencilere burs vereceğini açıkladı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, avukatı aracılığıyla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına sosyal medya hesaplarından kendisi hakkında ağır hakaret içerir paylaşımlarda bulunan yaklaşık 2 bin kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medyadaki hesaplar üzerinden kendisine küfür ve hakaretler edildiğini belirten Başkan Özcan, “Ana avrat sövenlere, bilmem ne çocuğu diyenlere dava açıyoruz, beni normal bir şekilde eleştirenlere dava açmıyoruz. Bu davadan da tazminat alırsam eğer, öğrencilere burs vereceğim” Yaklaşık 2 bin kişi tespit edildi. Avukata vekalet verdim. Küfüre varan, şerefe namusa dokunan hakaretlerle ilgili dava açmasını istedim. Eleştirilere falan değil. Biz o kadar çok eleştiri alıyoruz ki onlara dava açmadım. Ama senin anana avradına sövüyorsa, sana bilmem ne çocuğu diyor onlara dava açıyoruz. Üstelik bunlar troller. Rize’den çıkıyor,  Balıkesir’den çıkıyor. Bolu’da yaşayanlar da değil. Binde biri Bolu’dan çıkıyor. Yaklaşık 2 bin kadar kişi tespit edilmiş avukatın verdiği bilgiye göre tam sayısını bilmiyorum. Beni bu yüzden arayanlar oluyor. ‘Davanızdan vazgeçer misiniz?’ diye. ‘Senin anana avradına sövsem ben, sen vazgeçer misin’ diye cevap veriyorum” diye konuştu.

TAZMİNATLARLA BURS VERECEĞİM

Dava sonucunda elde edilecek tazminatlarla öğrencilere burs vereceğini söyleyen Özcan, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Tazminat kazanırsam kendi namına harcamayacağım. Süreç yeni başladı. Ben buradan tazminat alırsam onları gidip kendi namıma harcamayacağım. Ya bunları fonda toplayıp şeffaf bir şekilde öğrenciye burs olarak veririm. Yada bir hayır işinde kullanırım. Ne gelecek tam bilmiyorum duruma göre bakacağım. Ne kadar para gelir bilmiyorum. Ama ben tamamını şeffaf bir şekilde Bolu halkı ile paylaşacağım. Bu paraları Kayseri’deki gibi döner dağıtma bilmem ne gibi yapmayacağım. Dediğim gibi öğrenciler vermeyi düşünüyorum”

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.