VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞAKA DEĞİL GERÇEK

1 Kasım 2021

...........................

Bolu’da aracıyla sanal marketçilik yapan 26 yaşındaki Kadir Çiftçioğlu, bir ilke imza attı. Yolda gördüğü trafik ekiplerinin yanına giden genç sürücü ruhsatına 144 lira para cezası kestirdi.

Kasım ŞAHİN/SABAH

Gerçek olay dakikalar sonra ortaya çıktı. İzzet Baysal Caddesi üzerinde görev yapan trafik ekiplerini gören Kadir Çiftçioğlu, aracının ruhsatına ceza yazılmasını istedi. İlk anda trafik ekipleri de ne olduğunu anlayamadı. Ruhsatına ceza yazılması gerektiğini belirten Çiftçioğlu’nun bu istemini trafik ekipleri yerine getirerek ruhsata 144 lira para cezası uygulandı.

Hayatında ilk defa trafik ekiplerine giderek, ceza yazdırdığını belirten Kadir Çiftçioğlu, şunları söyledi; “Aracımla sanal market işiyle uğraşıyorum. Bir ay önce aracıma soğutucu taktırdım ve 30 gün içerisinde ruhsata işletmem gerekirken, unuttum ve işletemedim. Noterlerde ruhsatta trafik cezası olmadığı için işlem yapmıyorlar. Onun için kendi ayağımla trafik ekiplerinin yanına gelerek, ruhsatıma ceza uygulatmak zorunda kaldım” dedi. 

3 yorum yapılmış
  • sagduyu
    1 Kasım 2021 • 07:30
    Benim güzel Memleketim ve Memleketimin güzel insanı :)
  • Emir
    1 Kasım 2021 • 07:44
    O iş oyle deil. Aracın ruhsati olmadigi için ruhsat alabilmesi için de ceza yazılması gerekiyor . Arkadaşimin başina gelmiş bir olay
  • Ali
    1 Kasım 2021 • 11:57
    Vay ülkemin haline saçma sapan işler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.