VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KILIÇDAROĞLU ABANT'TAN ELEKTRİK ŞİRKETLERİNİ UYARDI

2 Ekim 2021

..................................................

Bolu Abant’ta düzenlenen TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik şirketlerinin zam hazırlığında olduğuna dikkat çekerek, “Eğer zam yaparlarsa, gerekirse halkımızı kademeli olarak tüketimi durdurmaya çağıracağız”dedi.

Abant Tabiat Parkı’nda düzenlenen CHP’nin TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısının açılışında konuşan Kılıçdaroğlu, elektrik şirketlerinin zam yapma hazırlığı içinde olduğunu ifade ederek, “Buradan elektrik şirketlerine de sözüm var. Zam hazırlığı yapıyorlar. Onları uyarmak benim ve bizim ortak görevimizdir. Milletin sırtına çökmeye çalışırsanız, elektriğe zaman yapmaya kalkarsanız bunun bedelini ödeyeceksiniz. Emeklinin aldığı aylık 1500 - 2000 lira. 250 lira elektrik faturası geliyor. Sizde vicdan yok mu? Bu daha elektrik, daha pazara gitmedi.” diye konuştu.

"HALKI TÜKETİMİ DURDURMAYA ÇAĞIRACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, zam yapılması durumunda vatandaşları kademeli olarak tüketimi durdurmaya çağıracaklarını vurgulayarak, “Bunun mücadelesini vereceğiz. Yapmaya kalkarsa, yarın iktidar olduğumuzda bunun hesabını kesinlikle soracağız. Halktan yana tavır alacağız, milletten yana tavır alacağız ve bunun hesabını soracağız." şeklinde konuştu.

 

1 yorum yapılmış
  • Kanertesi
    2 Ekim 2021 • 14:09
    Şu snda konumuz akp bin bulduğu gaz zamlari
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.