VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARACINI ÖYLE BİR YERE PARK ETTİ Kİ..

26 Ağustos 2021

...................................................

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde bulunan ve otoparklarda engelli sürücüler için özel olarak ayrılan park alanına, engelsiz araç sürücülerinin araçlarını çekmesi üzerine uygulama gerçekleştirildi.

Bolu'da Trafik ekipleri tarafından başlatılan uygulamada Hastane Caddesi üzerinde bulunan ve engelli sürücüler için ayrılan otoparka, engelsiz bir araç sürücüsünün aracını tespit etti. Ayını araç sürücüsünün 3 kural hatası yaptığı da ortaya çıktı. 67 plakalı aracın sürücüsü birinci ihlal olarak engelli parkına aracını çekmesi, ikinci hatası ise aracı görme engelli yolunun üstüne çekmesi ve üçüncü olarak, yayaların kullandığı kaldırıma çekmesi. Bu üç trafik kuralı ihlali kameralarla kayıt altına alınarak, sürücü Y.Ç.ye aracın engelli parkına çekilmesinden dolayı 288, engelli yoluna çekilmesi nedeniyle 144 ve yaya kaldırıma çekmesinden dolayı da 144 lira olmak üzere toplam 576 lira trafik para cezası kesildi.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

Gün boyunca Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından engeli otoparklarına çekilen araçlar üzerine yapılan uygulamada, kurallara uymayan engelsiz 7 araç sürücüsüne toplamda 2 bin 16 lira trafik cezası kesildi. Trafik yetkilileri, engelli olmayan ama engelli otoparkları işgal eden araç sürücülerine yönelik uygulamaların devam edeceğini açıkladılar.

Haber: Kasım Şahin/ SABAH

3 yorum yapılmış
  • Dramali
    26 Ağustos 2021 • 10:26
    Malin mi var derdin var.Olur meydan dar gelir,olmazsa yine olmuyor.Nereye cekecuz bu masinlari
  • realistinssan
    27 Ağustos 2021 • 00:25
    yani 600 lira o arabanın sahibi için az ama gelir vergisine göre ceza kesilseydi o zaman o arabayı oraya çekebilirmiydi orası muamma
  • Y
    27 Ağustos 2021 • 14:34
    Sevgili arkadaşlar araç sahibi benim otizmli evladım var engelli raporumda mevcuttur kdzereğli den bolu Fatma hatun hastanesinde acil doktor kontrolüne gelmiştim bu kadar hoş olmayan yorumlara gerek yok zaten engelli park yerine park ettim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.