VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AŞI STANTLARI TEKRAR KURULDU

10 Ağustos 2021

............................................................

Bolu’da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından vatandaşların aşıya daha çabuk ve rahat ulaşabilmesi amacıyla aşı stantları tekrar kurulmaya başlandı. Aşılamada, yüzde 72.9 seviyesine gelen Bolu’da belediye meydanına kurulan aşı noktasına gelen vatandaşlar COVİD-19 aşılarını oluyorlar.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından aşı konusunda Bolu’ya çağrıda bulunarak, Ankara’nın aşılamada yüzde 75 barajını geçtiğini, Bolu’nun da aynı kararlılığı örnek almasını istedi. Koca’nın çağrısının ardından vatandaşların aşıya daha kolay ulaşması için hayata geçirilen aşı noktaları tekrar kuruldu. Belediye meydanına kurulan aşı noktasına gelen vatandaşlar sıra beklemeden COVİD-19 aşılarını oluyorlar.

“HIZLICA MAVİ OLALIM BOLU”

Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol da vakaların arttığına işaret ederek, “Randevulu/randevusuz Biontech/Sinovac aşı uygulamamız tüm birimlerimizde yapılmaktadır. Hızlıca Mavi olalım Bolu” paylaşımında bulundu. 10 Ağustos saat 11.00 itibariyle Bolu’da birinci doz aşı olanların sayısı 183 bin 849 kişiye ulaşırken ikinci doz aşı olanların sayısı da 139 bin 776 oldu.

1 yorum yapılmış
  • YasinPazarci
    10 Ağustos 2021 • 04:49
    Turkiyede cift doz aşılama orani %75 den sonra..Tv lere cikan Dr. Lar bu sefer yeni varyantlar var diyerek yeni tip asilarla insanlari aşılayacaklar .2 sene sonra 5 yas ustu herkesi 10 sene sonra yeni dogan herkesi aşılayacaklar...unutmayın tek cozum asi değıl
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.