VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MENGEN BELEDİYESİ’NDEN KİRACILARINA GÜZEL HABER

3 Temmuz 2021

........................................

Mengen Belediyesi, belediyeye ait tüm işyerlerindeki kiracılarına Temmuz ve Ağustos aylarına ait kiralarında yüzde 60 oranında indirim yapacağını duyurdu.

Mengen Belediyesi 2 Temmuz tarihli olağan Meclis Toplantısında oy birliği ile alınan kararla belediyeye ait tüm işyerlerindeki kiracılarına Temmuz ve Ağustos aylarına ait kiralarında %60 oranında indirim yaparak önemli bir katkı verdi.

“HALKIMIZA İLK GÜNDEN BERİ DESTEK OLUYORUZ”

Mengen Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Uzun süren pandemi sürecinde yayınlanan genelgeler doğrultusunda kapatılma zorunluluğu getirilen işyerlerinden de 3 ay süre ile kira alınmadı. Zor bir süreci birlikte yaşayarak geçirdiğimiz esnafımıza, halkımıza Mengen Belediyesi olarak ilk günden son güne kadar imkânlar ölçüsünde yardım ve desteklerimizi esirgemedik, bundan sonrasında da esirgemeyeceğiz. Tüm esnafımızı, halkımızı ve çocuklarımızı çok seviyoruz. Gelecek güzel olacak. Her şey çok güzel olacak" ifadelerine yer verdi.

Haber: Bolu Havadis

2 yorum yapılmış
  • Kuzgleskiler
    4 Temmuz 2021 • 08:01
    Belediye başkanını kutluyorum Ve görev devamını diliyorum başarılı ve ve yeterli bilgi ve kültür donanımında olduğu dostlarım tarafından duyuyorum İstanbuldan tüm hemşerilerime saygılar sunuyorum
  • Hmeyra
    5 Temmuz 2021 • 07:23
    Fakir fukaranın çok olduğu geçim sıkıntısı yaşadığımız ortamda sayın başkanın bu tür davranışı insanları düşünmesi her babayiğidin harcı değil inşallah böyle muhteremlere sahip çıkarız
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.