VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BORAZANLAR MAHALLESİ FACİADAN DÖNDÜ

2 Haziran 2021

....................

Haber: Bülent VELİOĞLU

Bolu’nun Borazanlar Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunun içinde akaryakıt depolarının yanına park edilen otomobil alev alev yandı. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile faciadan dönüldü.

Edinilen bilgiye göre, yangın saat 00:30’da meydana geldi. Borazanlar Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda Metin Arslan’a ait 14 BG 465 plakalı otomobil akaryakıt depolarının olduğu yerde park halinde yanmaya başladı. Bilinmeyen nedenle alev alev yanmaya başlayan otomobil istasyon çalışanları tarafından söndürülemeyince olay yerinde Bolu Beldiyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 30 dakika alev alev yanan ve çevredeki vatandaşlar tarafından korkuyla izlenen yangında faciadan dönüldü.

Yangının 50 metre ilerisinde akaryakıt istasyonunun olması korkuyu artırırken, polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yangın 30 dakika sonra kontrol altına alınırken, Borazanlar Mahallesi büyük bir facianın eşiğinden döndü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. 

  • BORAZANLAR MAHALLESİ FACİADAN DÖNDÜ
2 yorum yapılmış
  • Borazanlar
    1 Haziran 2021 • 23:21
    İşte bu yüzden şehir içinde petrol ofisine gerek yok çok büyük bir iliz ondan şehir içinde petrol ofisine ihtiyaç duyuyoruz sanki
  • Bolulu
    2 Haziran 2021 • 04:57
    BORAZANLAR yorumcusu şehirdışı neresi Batıda Abant kavşağı Doğuda Çaydurt kuzeyde Gölçük GüneydeSalıbetletin üstü şehirdışı buralaramı yapılsın hadi Bolu 20 km ve 30 km kurtardı İstanbul Ankara İzmir en az 60 km hatta buralarda istaston bile yapamazsın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.