VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSİ ÇEKMEK YASAKLANDI

30 Nisan 2021

..................................................

İçişleri Bakanlığı, polis müdahalelerinin görüntülenmesinin yasaklandığını içeren bir genelde yayınladı. Yasağa uymayanlara adli işlem uygulanacak.

Haber: Eda GÖK

Görevini yapan polisin müdahalesi sırasında vatandaşlar tarafından, görüntülerinin çekilmesi, seslerinin kaydedilmesi yasaklandı. İçişleri Bakanlığı’ndan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın imzasıyla gönderilen yeni genelgede yasağa uyulmaması durumunda adli işlem yapılacağı bildirildi.

“KANUNİ ŞARTLAR OLUŞTUĞUNDA ADLİ İŞLEM YAPILACAK”

Aktaş’ın imzaladığı genelgede “Personelimiz görevini ifa ederken bu tür ses ve görüntü alınmasına tevessül edecek davranışlara fırsat vermemeleri, eylemin veya durumun niteliğine göre kayıt yapan kişileri engellemeleri, kanuni şartları oluştuğunda adli işlem yapmaları gerektiği konusunda tüm personelin bilgilendirilmesini önemli rica ederim” ifadelerine yer verildi.

1 yorum yapılmış
  • Zeynep
    2 Mayıs 2021 • 21:31
    Son zamanlarda görev yapan polis kardeşlerimize darbe ile hakaretler çoğaldı her türlü yardımımıza koşan güvenliğimizi fedakarca sağlayan bu teşkilata saygı ve sevgiyi eksik etmeyelim gerçekten süper çalışıyorlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.