VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSTİKLAL ŞAİRİ TÖRENLE ANILDI

12 Mart 2021

...................................................

Bolu'da İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. İstiklal Marşı'nı güzel okuma ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Bolu Valisi Ahmet Ümit ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Bolu Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonu'nda, "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" ismi altında gerçekleşen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programa, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Ersever, Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, daire amirleri vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, Ersoy'un hayatı, edebi kişiliği, İstiklal Marşı'nın hazırlanışı ve ortaya çıkışıyla ilgili bilgi verildi. Akif'in hayatını anlatan video gösteriminin ardından Kur-an'ı Kerim tilaveti sonrası tiyatro gösterisi yapıldı. İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısıyla il genelinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı güzel okuma ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Bolu Valisi Ahmet Ümit ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.