VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MANSUR ŞEN'DEN ÇOK İNCE MESAJ !

8 Aralık 2020

.....................................

İyi Parti kontejanından Belediye Başkan Yardımcısı olan Mansur Şen sosyal medya hesabından kandırıldığını söyledi. Şen, kendisini kimin nasıl kandırdığını belirtmezken, bu paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı. Şen yaptığı paylaşımda, "Zor da olsa omurgalı olmaya devam edeceğiz.. Kandırılsak bile..." ifadelerini kullandı.

Önce İyi Parti'den Belediye Meclisine giren sonrasında ise İyi Parti kontejanından Belediye Başkan Yardımcısı olan Mansur Şen Facebook hesabından kinayeli bir paylaşım yaptı.  Paylaşımında rahmetli Muhsin Yazıoğlu'nun bir sözüne yer veren Mansur Şen omurgadan ve kandırılmaktan bahsetti. Ne demek istediği çok anlaşılamayan Mansur Şen acaba kimlere mesaj gönderdi.

"ZOR DA OLSA OMURGALI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Mansur Şen'in Kars'tan yaptığı paylaşımda; "Bir saniyesine bile hükmedemediğin bir dünya için bu kadar fırıldak olmaya gerek yok " demişti rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu.. İdeolojinin de ötesinde bir duruşu olmalı insanın... Zor da olsa omurgalı olmaya devam edeceğiz.. Kandırılsak bile... Kars şehrimizden saygılar selamlar." şeklinde ifadelere yer verdi.

  • MANSUR ŞEN'DEN ÇOK İNCE MESAJ !
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.