VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TARAFTARLARDAN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

7 Temmuz 2020

..................................

TFF 1’inci lig takımlarından Boluspor, yapacağı iki kritik maç öncesi 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği, birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Ligin bitimine iki hafta kala 30 puanla 15’nci sırada yer alarak küme düşme mücadelesi veren kırmızı beyazlı takım için taraftarlardan Boluspor’a destek açıklaması geldi. 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklamada kırmızı beyazlı takıma kentin tüm kesimlerinin sahip çıkarak destek olması gerektiği vurgulanarak “Sevdamız her zaman Boluspor’dur ve bu böyledir böylede kalacaktır. Biz cefakar taraftarlar olarak maç günleri atkısıyla, bayrağıyla, formasıyla boğazı yırtılıncaya kadar tezahürat yapar, destek oluruz. Çünkü biz bu aramaya sevdalıyız.

'Bizim tek sevdamız Boluspor'

Bizim amacımız ne para, ne pul, nede başka şey. Bizim tek sevdamız Boluspor. Takımımızın kalan son iki maçında Sayın Belediye Başkanımız Tanju Özcan’ı, Sayın Valimiz Ahmet Ümit’i, Sayın milletvekillerimizi, eski başkanlarımızı ve Boluspor için emek veren herkesi birlik ve beraberlik içinde destek olmaya davet ediyoruz. Biliyoruz destek oluyorlar ama şimdi bir kat daha fazla destek verelim bu takıma sahip çıkalım. Bolusporumuz’a maddi manevi destek olup bu takımı küme düşürmeyelim. Biz cefakarlar olarak inanıyoruz ki Boluspor’umuz başaracaktır.” denildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.