VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DÜZCE'NİN ABANT SEVDASI BİTMİYOR

3 Eylül 2017

.................................

Düzceli Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce’de düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, Düzce’ye yapılacak projeler hakkında konuştu. Özlü, “Efteni Gölü’nü Abant Gölüne dönüştürmek için üzerinde çalışmalar devam ediyor. Burayı Abant Gölü haline getireceğiz. 24 Ağustos’ta ihalesi yapıldı” dedi.

Düzce’de bulunan Efteni Gölü’nde yapılacak proje ile gölün Abant Gölü gibi turizme kazandırılacağının altını çizen Bakan Özlü, projenin ihalesinin 24 Ağustos’ta 45 Milyon TL’ye yapıldığını ifade etti.

“Düzce’nin bir Abant gölü olacak”

Düzce’nin bir Abant Gölü olacak Efteni Gölü’nü Abant Gölüne dönüştürmek için üzerinde çalışılan proje ile ilgili konuşan Özlü “Burayı Abant Gölü haline getireceğiz. 24 Ağustos’ta ihalesi yapıldı. Yaklaşık 45 milyon lira civarında ihale yapıldı. İhale süresi tamamlandıktan sonra bekleme süresi var. Yer teslimi yapacağız. Efteni Gölü içerisinde 133 hektarlık bir göl oluşturuyoruz. Etrafından güzel düzenlemeler yapacağız. Düzce’nin bir Abant Gölü olacak.” dedi.

2 yorum yapılmış
  • dnceliboluludnr
    4 Eylül 2017 • 00:33
    düzcede deniz var diye biz neden akcakocayı istemiyoruz yuh artık ya bolunun üstünden bir düşün artık boluya yıllarca kanburdunuz bari artık boludan elinizi çekin
  • NeeYakan
    25 Haziran 2021 • 09:01
    Bu ne biçim yazı? Kambur olmak istemediğimiz için sizden ayrıldık! Yazık. Alın Bolu'yu sizin olsun, güzel Düzcemiz bize yeter!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.