VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN VE DOĞANAY ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG

12 Nisan 2017

......................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Sanayi sitesinde AK Parti İl Başkanı Nurettin Bey’le de karşılaştık, bana dedi ki, ‘Ben bu kadar dolaşıyorum, pek hayır diyeni görmüyorum’ dedi. ‘Bize de evet diyen denk gelmiyor’ dedim nasıl olacak? Yoldan bir aracı durdurduk ne diyorsun dedik, ’hayır diyorum tabi ki’ dedi. Bu da referandum sürecinin esprili günlerinden biri oldu. Şunu net olarak görüyorum, Türkiye’de net bir hayır çıkacak” dedi.

Referandum çalışmalarına sanayi sitesinde devam eden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, sanayi sitesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretleri esnasında bir açıklama yapan Özcan, hayır oylarının evet oylarına göre daha önde olduğunu söyledi. Özcan, “Biz her seçim döneminde, harici dönemlerde, buraya geliyoruz. Her seferinde işlerin daha kötüye gittiğini duymak bizi üzüyor. Bolu’da siyaset yapan biri olarak. Buradaki esnafımız referandumdan ziyade, geçim derdine düşmüş, açık konuşmak gerekir. Bazıları da şunu söylüyor, özellikle evet kampanyasını yürütenler, içerikle ilgili bilgi vermekten ziyade yol yaptık, köprü yaptık, bunları anlatıyor diyor buradaki esnafımız. Sanayiye kazma vuran yok, kaç kez bize söz verildi diyorlar ama hiçbir gelişme yok diyorlar. Dolayısıyla sanayideki tablonun geçmişe göre daha parlak olduğunu görüyorum. Şu ana kadar burada yaptığımız tespitlere göre hayır oylarının evet oylarının önünde olduğunu artık değerlendirebiliyoruz.” diye konuştu. 

YOLDAN GEÇEN BİR ARACI DURDURDULAR

Sanayi sitesi ziyaretleri esnasında Ak Partililerle karşılaştığını söyleyen Tanju Özcan, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ile birlikte yoldan bir aracı durdurarak vatandaşın tercihini sorduklarını ve hayır cevabı aldıklarını söyledi. Özcan, “Biliyorsunuz Ak Partililer de evet kampanyası yapıyorlar, il başkanı Nurettin Bey’le de az önce karşılaştık, bana dedi ki, ben bu kadar dolaşıyorum, pek hayır diyeni görmüyorum dedi. Bize de evet diyen denk gelmiyor dedim nasıl olacak? Yoldan bir aracı durdurduk ne diyorsun dedik, hayır diyorum tabi ki dedi. Bu da referandum sürecinin esprili günlerinden biri oldu. Şunu net olarak görüyorum, Türkiye’de net bir hayır çıkacak, Bolu’da da hayır oyları ile evet oyları da çok yakın olacak bunu net bir şekilde görüyorum. Memleketin hayrı için o evet kampanyasını düzenleyenlerin de hayrı için Pazar günü sandıktan bir hayır çıkar da, Türkiye rahat bir nefes alır, şu gerilimden, stresten de bir an önce kurtulur.” dedi.  

5 yorum yapılmış
  • Emrah
    13 Nisan 2017 • 06:59
    Valla Tanju bey MHP den de AK den çıksa seçilir Ada'm o kötü bu kötü demiyo doğru konuşuyor valla helal olsun
  • MustafaGl
    13 Nisan 2017 • 08:26
    Vatandaş korkudan hayır vereceğini beyan edemiyor. Mâlum ohal var :)
  • GokKusagi
    13 Nisan 2017 • 11:55
    Tanju bey KK 'yi eleştiriyorsunuz ama yinede arkasında durmaktan kendinizi alıkoyamıyorsunuz. :) Birde iddialı şekilde Net hayır çıkacak, evet çıkma ihtimali yok gibi ifadeler kullanıyorsunuz. Ayrıca gittiğiniz hastahanede %53 hayır %47 evet yazıp altına imza atıyorsunuz. Siz Mehtap Özcan Mısıroğlunuda Kesin belediye başkanı olacak yüzde yüz demiştiniz. Bırakın bu saçmalıkları lütfen en sonunda rezil olan ve gülünç duruma düşen siz oluyorsunuz. Lütfen V
  • HasTuring
    13 Nisan 2017 • 11:57
    MustafaGI adlı kişiye ithafen Dünyanın en saçma yorumunu yaptığın için teşekkürler. Ohal kaldırılsın Teröristler rahatlasın zihniyetininde içine tüküreyim. aklını kiraya vermemeni biraz kullanmanı dilerim.
  • NurayDikmen
    13 Nisan 2017 • 21:30
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah hayırda hayır vardır amin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.