VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VİDEO HABER.. FECİ KAZADAN GÖRÜNTÜLER...

30 Eylül 2016

BOLU'DA KORKUNÇ KAZA paylaşan: safar24

....................

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER…

Bolu’da kamyon ve bir fabrikaya işçi taşıyan içinde 40 kişinin bulunduğu otobüsün kafa kafaya çarpışması sonrasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 39 kişi yaralandı.

 Edinilen bilgiye göre, kaza saat 22:00’da Bolu’nun Seyit Mahallesi’nde meydana geldi. Bolu istikametine gelen Seyfettin Erkan yönetimindeki 14 BR 365 tavuk yüklü plakalı kamyon, önündeki traktörü sollamak isterken karşı yönden gelen ve piliç fabrikasına gece vardiyası için 40 işçiyi taşıyan Mehmet Yaman yönetimindeki 14 S 0450 plakalı otobüsle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında olay yerinde can pazarı yaşanırken, onlarca ambulans bölgeye sevk edildi. Kamyon sürücüsü Seyfettin Erkan, aracın içinde sıkışırken, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kurtarıldı.

 Kazada otobüs sürücüsü Mehmet Yaman olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılar 112 sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Polis ekipleri yol kenarındaki tarlada yaralı aradılar.  Otobüste bulunan işçiler, “Servis şoför hızlıydı. Bir anda ne olduğunu anlayamadık” dediler. Kaza sonrasında trafik 2 saat boyunca kapalı kaldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

7 yorum yapılmış
  • Serpil
    29 Eylül 2016 • 15:01
    Allahım mübarek cuma gecesinde yaralılara yardım etsin ölen adama allah rahmet eylesin servis şöförünü suçlayıp hızlı demesinler o adama belli bi saat verilior işcikeri topla die o süre içinde getirmesi lazım bizde çalıştık biliyoruz 2 dk geç kalınsa nerde kaldın die soruluo:( rabbim ailelerine sabır versin şöförlerimizide güç kuvvet emekli şöför kızıyım ne kadar zor bi meslek :(
  • Yavuzyavuz
    29 Eylül 2016 • 15:10
    Yine kınacı yine kınacı bu kınaçıyan derhal önlem alınmalı
  • Ali
    29 Eylül 2016 • 22:48
    Herkese gecmis olsun o kulustur otobuslerle servis yaptiriyorlar ya hala cok yazik. Sofor saatli yerismesi lazim
  • asm
    29 Eylül 2016 • 23:07
    Ölen kardeşimize Allahtan rahmet ailesine sabır yaralanan kardeşlerimize şifa olsun.Bu yolda ilerlek gerçekten zor yol çok kötü yetkilerin bu yolu acilen çift şerit gidiş geliş yapmalı yoksa daha çok canlar yanabilir.
  • Yayagezerim
    29 Eylül 2016 • 23:29
    Yavuzyavuz bunu iyi oku oyle konus haberiniz yok salak salak yorum yapiyonuz...Bolu istikametine gelen Seyfettin Erkan yönetimindeki 14 BR 365 tavuk yüklü plakalı kamyon, önündeki traktörü sollamak isterken karşı yönden gelen ve piliç fabrikasına gece vardiyası için 40 işçiyi taşıyan Mehmet Yaman yönetimindeki 14 S 0450 plakalı otobüsle kafa kafaya çarpıştı.
  • Mahmut
    29 Ocak 2018 • 09:33
    Yayagezerim bunu iyi oku, minibüs şöförleri ya emekliler yada eski mahkumlar. Şehir içinde bile ne sinyal ne yayaya geçiş üstünlüğü biliyorlar. Kamyonun suçu var onlarda minibüslerden eksik kalmıyor. Salak salak konuşuyorsun.
  • ismailhakkdurusoy
    6 Nisan 2018 • 07:09
    toplu taşıma yapan minibüs şoforları çok dikkat etmeleri gerekiyor diğer şofor hemşerilerimiz bundan sonra daha dikkatli olsunlar ölen hemşerimize ALLAHtan rahmet yaralılara geçmiş olsun dilerim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.