VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER.. ( 9 AĞUSTOS)

9 Ağustos 2015

1- Pirahmetler Köyü halkından Merhum Mustafa ve Şeküre AKMAN'ın oğlu, Emine AKMAN'ın eşi, Merhum Bakırlı Hasan Basri TÜRK'ün damadı, Necdet AKMAN, Huri OZAN ve Cevat AKMAN'ın babası; İsmail AKMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.          Cenazesi bugün Pirahmetler Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 2- Mengen Tabaklar Mahallesi halkından Merhum Cemil ve Havva TABAK’ın oğlu, (Şaziye hanım’ın eski eşi), Necla, Necmiye, Ayşe, Yakup, Yusuf ve Kamile'nin kardeşi, Tolga ve Funda’nın babası, İş Bankası emekli personeli; Macit TABAK(56) Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.          Cenazesi bugün Mengen Türkbeyli Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazının ardından Babahızır Köyü'nde aile kabristanına defnedilecek. 3- Ağaçcılar Köyü halkından, Merhume Hacı Ayşe YÜCEL'in eşi, Mustafa YÜCEL ve Hatice KARANFİL'in kardeşi, Hatice KAYALI, Fatma BOZOĞLU, Yusuf YÜCEL ve Kemal YÜCEL'in babası, Basri KAYALI ve Kemal BOZOĞLU'nun kayınpederi; Hacı Sabri YÜCEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.         Cenazesi bugün Ağaçcılar Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.    4- Sümer Mahallesi halkından  Merhum Durmuş ŞENTÜRK'ün eşi, Mustafa ŞENTÜRK, Hanife AKKAN ve Safure KESKİN'in annesi, Fahrettin KESKİN ve Celal AKKAN 'ın kayınvalidesi; Fatma ŞENTÜRK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.         Cenazasi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii'de kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Sümer Mahallesi Gölköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

 5- Aşağı Kuzören Köyü halkından Emekli Öğretmen Ali Osman GÖKTAŞ'ın oğlu; Sami GÖKTAŞLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.          Cenazesi bugün Aşağı Kuzören Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından köy mezarlığına defnedilecektir.  6- Seben Bozyer Köyü halkından Mehmet ÖZARMUT ve Ayşe SARIKAYA'nın oğlu, Meliha ÖZARMUT'un eşi, Şeyda ve Oğuzhan ÖZARMUT'un babası, Macit ve Ali ÖZARMUT'un abisi; Ali ÖZARMUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.            Cenazesi bugün Seben Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Seben Bozyer Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

 7- Sultan Köyü halkından Köy Hizmetlerinden Emekli Ali Osman  FİLİZ, Cemile BARIŞKAN, Fatih FİLİZ ve  Canan  KARADAYI'nın  babası, Kurtuluş BEYKOZ ve Beytullah KARADAYI ve Selahattin BARIŞKAN'nın kayınpederi; Feyzi FİLİZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.           Cenazesi bugün Kültür Camide kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra  Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.