VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER ( 13 TEMMUZ )

13 Temmuz 2015

1- Mudurnu ilçesi Samsaçavuş Köyü halkından Muhasebeci Mehmet ÖZKAN'ın oğlu; Erol ÖZKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Samsaçavuş Köyü'nde öğle ve cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

 2- Çocuk Doktoru Cahit TEMZİKAN'ın annesi; Nuriye TEMİZKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Ankara Yenimahalle Karşıyaka Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Ankara Asri Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Yenigüney Köyü halkından Necati GÜNEY, Emine AKCAN, Fikriye AFACAN, Münevver BODUR ve Fatma GENA'nın babası; Cemal GÜNEY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yenigüney Köy camide kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Yayladınlar Köyü halkından Merhum Bayram AKHİSARLI'nın eşi; Firdevs AKHİSARLI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yayladınlar Köy camide kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Aydıncık Köyü Aşağı Mahallesi halkından Merhum Hüsnü YAMAN'ın kardeşi, Kadriye DEMİR, Arif YILMAZ, Şerife DEMİR, İbrahim YILMAZ ve Merhum Rasim YILMAZ'ın annesi, Metin DEMİR'in anneannesi, Seyfettin, Murat ve Melek YILMAZ'ın babaannesi, Veysel YAMAN'ın halası; Cemile YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kültür Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.