VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA BUGÜN VEFAT EDENLER ( 6 TEMMUZ )

6 Temmuz 2015

1- Borazanlar Mahallesi halkından Enver Gültekin’in eşi, Sakarya İlkokulu’ndan emekli öğretmen; Aliye GÜLTEKİN Hak’kın rahmetine kavuşmuştu. Cenazesi bugün Borazanlar Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mezarlığı’na defnedilecektir.

 2- Mudurnu ilçesi Beyderesi Köyü Osmançavuşlar Mahallesi halkından Emekli İmam Hatip İhsan YILDIRIM'ın eşi, Gerede Müftülük Şefi Yusuf YILDIRIM ve Nurhan YILDIRIM'ın anneleri; Hatice YILDIRIM Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Beyderesi Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Beyderesi Köyü Osmançavuşlar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

3- Borazanlar Mahallesi halkından Merhum Kemal ŞAHİN ve Meral ALTINIŞIK'ın babası, Hafız Havva ŞAHİN'in  eşi, Gazeteci Osman ALTINIŞIK'ın kayınpederi; Azmi ŞAHİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Borazanlar Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

 4- Bürnük Köyü halkından Merhum Mehmet KELEBEK ve Hesna KELEBEK'in oğlu, İbrahim, Sabahattin KELEBEK ve Nebahat TÜRDÜ'nün kardeşi; Kemal KELEBEK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.   Cenazesi bugün Bürnük Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Mengen Sazlar Köyü Hasanbeyler Mahallesi halkından Merhum Veli ŞAFAK’ın kardeşi; Mustafa ŞAFAK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün TOKİ Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.