VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER

18 Ağustos 2014

Bolu’da vefat edenler…

1- Mudurnu İlçesi Çepni Köyü sakinlerinden Fatma Çelik'in eşi, Sahire ve Sezai Çelik'in babası, Tevfik Gül'ün Kayınpederi; Halit ÇELİK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Mudurnu İlçesi Çepni Köyü Camii'nde okutulacak Mevlid-i Şerifin ardından kılınacak cenaze namazından sonra saat 11:00 da köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Mudurnu İlçesi Keçikıran Köyü sakinlerinden Bolu Çimento Fabrikası'ndan Emekli İsmail Kaygı'nın Eşi, Hatice, Şükriye, Fikriye, Fatma, Emine ve Dursun Kaygı'nın annesi Kemalettin Kocaağa'nın kardeşi, Nezaket Ölmez'in Ablası; İfakat KAYGI Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Sümer Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Çamyayla Köyü sakinlerinden Ayşe Şayhan'ın Eşi, eski Zabıta Memuru Durmuş Şayhan ve Behiye Çayırlı'nın Abisi; Mustafa ŞAYHAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Karacasu Merkez Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çamyayla Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Kıbrıscık Belen Köyü Çukur Mahallesi sakinlerinden Merhum Ali Alkan'ın Eşi, Mehmet, Mustafa Akgüngör, Hüseyin, Zeliha Alkan ve Rukiye Bekar'ın Annesi, Adile Akgüngör ve Arife Gümüş'ün Ablası; Havva ALKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi Bugün Akpınar Mahallesi Akmanlar Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.