VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da bugün vefat edenler (08/01/2012)

8 Ocak 2012

1- Çepni Köyü halkından Emine İnan’ın eşi, Merhume Bedriye Nizam’ın oğlu, Nizamettin İnan ve Arzu Kesal’ın babaları, Cahit Kesal ve Semiha İnan’ın kayınpederi; Nazmi İNAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün köy camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

2- Müstakimler Köyü halkından Durmuş Yılmaz, Hayrettin Yılmaz, Rabia Yaşar, Rafiye Bilcan’ın babaları; Abdullah Bilcan ve Mehmet Yaşar’ın kayınpederi; Abdurrahman YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün köy camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

3- Elmalık Köyü halkından Çerkez Selahattin’in kızı, Metin ve Muharrem Çetin ve Mine Erbek’in kardeşi, Sadri Akdoğan’ın eşi; Muazzez AKDOĞAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün köy camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.   

4- Alıçören Köyü halkından Refik Basman ve Hasan Basman’ın yeğeni; Seher SARIALAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün köy camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir.

5- Mudurnu Gölcük Köyü Muhtarı Erdoğan Çamlıoğlu’nun dedesi; İhsan ÇAMLIOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mudurnu Gölcük köy camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığında defnedilecektir

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.