VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da bugün vefat edenler (04/01/2012)

4 Ocak 2012

Sabire KAYA

Mudurnu Yüzüncü Yıl Köyü Sakinlerinden; Ayşe Kaymak'ın Annesi; Karayollarından Emekli Mehmet Kaymak'ın Kayınvalidesi;Bolu Belediyesi'nden Emekli İsmail Kaymak, Mehmet Oruç, İrfan Uğurlu'nun Anneannesi.

Cenazesi bugün kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Mudurnu Yüzüncü Yıl köy mezarlığı'na defnedilecektir.

Saat 10:00'da Sümer Yeni Camii önünden araç kaldırılacaktır.

Mustafa FİDAN

Kültür Mahallesi Sakinlerinden; Ayşe Fidan'ın Eşi; Celalettin Fidan, Şaziye Yıldırım'ın Babası; Merhum Niyazi ve Nazmi Fidan'ın Abisi;  Borazanlar Mahallesi Eski Muhtarı Merhum Naci Yıldırım'ın Kayınpederi.

Cenazesi bugün Kültür Camii'nde okutulacak Mevlid-i Şerif'in ardından kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Ayşe CAN

Eski Kamyoncu Esnaflarından; Balıkçı Pala Durmuş Can'ın Eşi; Sabahattin Can, Sabri Can, Zeynep Erdoğdu, Seyhan Aplak, Seher Erelisoy'un Annesi.

Cenazesi bugün okutulacak Mevlid-i Şerif'in ardından kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Küçükberk Aşağı Mahalleden alınarak Küçükberk mezarlığına defnedilecektir.

Şeref ÜNAL

Hamzabey Köyü Sakinlerinden; Merhum Selahattin Ünal'ın Eşi; Merhum Necati Ünal, Ayşe ve Nazife'nin Annesi; Selahattin, Sabahattin, Şeref'in Babaannesi; Semiha, Sevim, Elif, İbrahim ve Arzu'nun Anneannesi.

Cenazesi bugün okutulacak Mevlid-i Şerif'in ardından kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 Kemal IŞIK

Sağlık Mahallesi Sakinlerinden; Elmas Işık'ın Eşi; Özcan ve Cengiz Işık'ın Babası; Dursun Seyfullah Ali Işık'ın Abisi; Nazmi, Necmi ve Musa Çakır'ın Dayısı.

Cenazesi bugün kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Diger Vefat Haberleri

Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.