VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUDURNU'DA SIĞINMACI İSYANI!

6 Ağustos 2014

Sığınmacıların Mudurnu’ya yerleşeceği dedikodusu ilçeyi ayağa kaldırdı.   Bolu’da sayıları her geçen gün artan sığınmacılar olay olmaya ...

Sığınmacıların Mudurnu’ya yerleşeceği dedikodusu ilçeyi ayağa kaldırdı.

Bolu’da sayıları her geçen gün artan sığınmacılar olay olmaya devam ediyor. Son olarak Sığınmacıların Mudurnu’ya yerleşeceği dedikodusu ilçeyi ayağa kaldırdı. Mudurnulular Kaymakamlığa başvurmaya hazırlanıyor.

Ülkelerindeki iç savaş nedeniyle gruplar halinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerine yerleştirilen sığınmacılar Bolu’da problem yaratmaya devam ediyor. Son olarak şirin ilçemiz Mudurnu’da sığınmacı gerginliği yaşandı. Sığınmacıların ilçeye yerleştirileceği dedikodusu kulaktan kulağa yayılırken, vatandaşlar bu duruma büyük tepki gösterdi.

Sığınmacılar için Mudurnu’da 2 bin kişilik yerleşim alanının yapılacağı dedikodusu vatandaşları tedirgin ederken, “Mudurnu hem asayiş hem de kültürel yönden çok sakin bir ilçe. Mudurnu’da herkes birbirini tanır. İlçe nüfusumuzda oldukça az. Mudurnu gibi bir yere sığınmacıların yerleştirilmesi büyük hata olur. Böyle bir durumun dedikodusu bile hiç hoş değil. Mudurnulular olarak sığınmacıların ilçemizde barınmalarını istemiyoruz. Gerekli birimlere yazılı olarak müracaat ederek tepki vereceğiz” dediler.

Kaynak: www.medyabolu.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.