VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DEN SEÇİM SONRASI İŞTE İLK AÇIKLAMA

1 Nisan 2014

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Tanju Özcan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Belediye Başkan adayı ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Tanju Özcan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Belediye Başkan adayı Mehtap Mısırlıoğlu, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte basının karşısına çıktı.   Yerel seçim sonuçlarının değerlendirildiği basın toplantısına çok sayıda CHP’li üyede katıldı. Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Milletvekili Tanju Özcan ve Mısırlıoğlu basın toplantısında birer konuşma yaparak siyasi mücadelelerine ara vermeden devam edeceklerini dile getirdiler.   CHP daha profesyonel düşünecek Yıkılmaz yaptığı konuşmada seçim sürecinde büyük bir özveri ile çalışan tüm partililere teşekkür ederek; “Beklemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Tabi ki bu durumu kendi içimizde değerlendireceğiz. Nerede hata yaptık, bunun muhasebesini yapacağız. Lakin sakın ola ki bu çalışmalarda büyük bir özveri ile çalışan arkadaşlarımız üzülmesinler. Onlar yapılabilecek her şeyi yapmışlardır. Biz bundan sonra daha profesyonel düşünmek zorundayız” ifadelerine yer verdi.

 CHP’nin güçlü olduğu yerlerde Ak Partinin farkı kapattığına tanık olduklarını belirten Yıkılmaz; “Bizim daha önceki seçimlerde yarı yarıya fark attığımız mahallelerde bu seçimde Ak Parti aradaki farkı kapatmış göründü. Onların güçlü olduğu mahallelerde ise biz aradaki farkı kapatamadık. Bunun nedenlerini iyi araştırıp ona göre bir çalışma yapmamız gerekiyor” dedi.   Özcan üzüntüsünü gizleyemedi Bir hayli üzgün olduğu gözlenen Milletvekili Tanju Özcan ise yaptığı açıklamada; “Bir seçimi kazanmak için ne yapılması gerekiyorsa yapılmıştır. Mehtap Hanım Bolu’da hiç kimsenin yapamayacağı bir şekilde çalıştı. Yani şuan düşündüğümde şunu eksik yaptık diyeceğimiz hiçbir şey yoktur. Ama ne yazık ki hem benim dönemimde, hem de bu dönemde biz hep Başbakanla yarıştı. Bizimde en çok korktuğumuz buydu. Yerel seçimin genel seçim havasına sokulmasıydı ama maalesef böyle oldu. 2009’da benim karşımda Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın posterleri ve afişleri vardı bu seçimde de Mehtap Hanım’ın karşısında yine Başbakan vardı. Bu şartlarda seçim kazanmak kolay değildir” cümlelerini kullandı.   Orantısız bir güçle mücadele ettik Seçim yarışında orantısız bir güçle karşılaştıklarını dile getiren Özcan; “Karşımızda Belediyenin ve Devletin her türlü imkanını kullanan bir güç vardı. Biz bunun karşısında ancak yüreğimizle mücadele edebilirdik ve öyle yaptık. Bütün arkadaşlarımız yüreğini ortaya koydular ve öyle çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.   Biz çok düzgün ve seviyeli bir yerel seçim çalışması yürüttük Son olarak söz alan Mehtap Mısırlıoğlu ise bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında birlik mesajları verdi. Başkan Alaaddin Yılmaz’ın geçmiş dönemde yaptığı hataları tekrarlamaması temennisinde bulunan Mısırlıoğlu; “Biz çok düzgün ve seviyeli bir yerel seçim çalışması yürüttük. Kar-kış, yağmur-çamur demeden Bolu’yu kapı kapı gezdik. Bu süreçte bize oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımız bizi çok iyi karşıladı. Ben oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.   İnşallah yeni dönem Bolu için hayırlı olur Parti içerisinde hiç olmadığı kadar bir birlik ve bütünlük içerisinde seçim çalışmalarını yürüttüklerini söyleyen Mısırlıoğlu; “Bazı arkadaşlarımız bizi hiç yalnız bırakmadı, bazı arkadaşlarımız ise doğal olarak işlerinden dolayı bazı zamanlarda bizimle birlikte çalışmalara katıldı. Belediye Meclisinde kazanamayacakları sıralarda olmalarına rağmen bunu bile bile tüm yüreğiyle bizimle birlikte gece gündüz çalışan arkadaşlarımız oldu. Ben tüm arkadaşlarıma emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Burada sadece bir seçim kaybedilmiştir. Önümüzde daha uzun yıllar var. Biz mücadelemize ve çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Halkımız bu şekilde takdir etmişse onların kararına saygı duyuyoruz. İnşallah yeni dönem Bolu için hayırlı olur” cümlelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • ahmet kaya
    31 Mart 2014 • 11:00
    Mehtap Mısırlıoğlu ve VEkil Tanju bey Siz aslında daha fazlasını hakettiniz, Orantısız bir güçle karşı karşıya kalmadınız sizin imkanlarınız daha iyiydi, siz akşama kadar iftira, karalama, yalan haberlerle Alaaddin başkanı ve partiyi yıpratmak için malum basınlar ile karalama kampanyalarına giriştiniz, Projeleriniz laftı boluda yapılan projelerdi bu da size ders oldu Dürüst olun DÜRÜST...!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.