VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HİSARCIKLIOĞLU'NDAN AHMET BAYSAL'A MEKTUP

27 Mart 2014

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet ...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’a bir mektup göndererek, Ahmet Baysal’ın hayatının anlatıldığı “Hayırların Mühendisi” isimli kitap ile ilgili düşüncelerini iletti.     İzzet Baysal’ın hayırlarının tek kaynağı olan İzsal Fabrikası’nı devralan grubun içinde yer alan M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Ahmet Baysal’a hitaben yazdığı mektupta şu ifadeler yer aldı:  İş dünyamızın ve eğitim camiasının bilgi birikim ve deneyimleriyle haklı saygınlığı kazanmış şahsınızla ilgili kaleme alınmış “Hayırların Mühendisi” isimli kitabı ilgi ve dikkatle okudum.

Eminim ki, hepimizin gönlünde vazgeçilmez mümtaz bir yere sahip, iş dünyasının büyük duayeni, hayırseverliğiyle kalplere taht kurmuş değerli büyüğümüz sevgili amcanız Merhum İzzet Baysal’ın ruhu, şahsınızla özdeşleşen mütevazı kişiliğinizin, sizi taşıdığı noktayı görerek şâd olmuştur.

Adını o büyük şahsiyetten alan, nitelikli insan gücü yetiştirilmesine katkı sağlamak ve Türk eğitim sistemine model bir üniversite kazandırmak amacıyla kurulmuş bir eğitim kurumu özelliği olan, İzzet Baysal Üniversitesi’nin saygın akademisyeni Sayın Selami Özsoy’u, hem usta kaleme, hem de vefakârlığı ve kadirşinaslığı için yürekten kutluyorum.

Büyük bir nezaketle ifade ettiğiniz, büyük camiamızın çatısı altında temsil edildiği Birliğimizin payına düşen, düşünce ve sitemleriniz not alınmıştır.

Zarif söylemleriniz için teşekkür ediyor, ülkemizin aydınlık geleceği için yaptığınız çalışmalarda daima sizlere yardımcı olmaya hazır olduğumuzu bilmezini diliyor, içten selam ve saygılarımı sunuyorum.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.