VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ SOSYAL MEDYAYI SALLADI...

10 Mart 2014

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, Facebook takipçileri ile buluştu. Açıldığı günden bu ...

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, Facebook takipçileri ile buluştu. Açıldığı günden bu güne kadar 2 ay gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Facebook'ta 7 bine yakın takipçisi olan Yılmaz, takipçilerinden gelen soruları bilgisayar başında yanıtladı. 300' e yakın soruya tek tek cevap veren Alaaddin Yılmaz'ın takipçileri ile diyalogu ise 16 binin üzerinde görüntülemeyle rekor kırdı.

Günümüzde çok sık kullanılan ve hemen hemen her vatandaşımızın yakından takip ettiği sosyal medya araçlarından Facebook ile AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz'da yakından ilgileniyor. Facebook sayfasını 2 ay gibi kısa bir süre önce açmış olmasına rağmen 7 bine yakın takipçisi bulunan Yılmaz, takipçileri ile bilgisayar başında buluştu. Takipçilerinden gelen soruları online olarak cevaplayan, onların istek ve şikayetlerini dinleyen Alaaddin Yılmaz, sorulan 300'e yakın sorunun cevabını verdi. Başkan Yılmaz'ın takipçileri ile diyalogları ise 16 binin üzerinde görüntülenme sayısı ile rekor kırdı.

'FACEBOOK BULUŞMALARIMIZ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DE DEVAM EDECEK'

Takipçileri ile 'Facebook Buluşması' adı altında ilk defa böyle bir çalışma yaptıklarını ve bundan sonrada belirli periyodlarla buna devam edeceklerini hatta Proje ve hedeflerini de buradan detaylı bir biçimde ziyaretçileriyle paylaşacağını belirten Alaaddin Yılmaz; 'Bolu halkıyla Facebook üzerinden birebir iletişime geçiyor ve onların her sorusuna cevap vermeye çalışıyoruz. Bakıyoruz ki çok fazla soru geliyor ve ilk defa böyle bir çalışma yaptığımız içinde ufak tefek aksaklıklar yaşanabiliyor. Ama vatandaşlarımızın sorularına canı gönülden, açık yüreklilikle cevap vermeye çalışıyorum. Görüyorum ki Facebook'u sadece gençler kullanmıyor oldukça fazla insanımız kullanıyor çünkü çok fazla soru geliyor. Atlayabildiğimiz sorular oluyor ise vatandaşlarımızdan özür dileriz. Biz hiçbir soruyu cevapsız bırakmamaya özen gösteriyorum. İnşallah bu çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de belirli periyodlar içerisinde devam edecektir ve bunun duyurusunu da Facebook üzerinden görebilirsiniz. Aklınıza gelen her türlü soruyu bana sorabilirsiniz çünkü ben sıradan bir belediyecilik üzerine çalışan bir başkan ve aday değilim. Ben 10 yıl belediye meclis üyeliği yapmış ve sonra da 10 yıl belediye başkanlığı yapmış, Bolu'yu yaşayan birisiyim. Bolu'nun her şeyi ile ilgilenmek durumundayım. İddiamız da şu; Bolu zaten dünyada çok özel bir yere sahip. Türkiye'de de yaşanabilir kentler içerisinde ilk 10 arasında. Biz şehri öyle bir hale getirelim ki dünyada yaşanılabilir kentler arasında ilk 10'a girelim. Bütün amacımız bu ve bu konudaki destek ve duyarlılıklarından dolayı tüm halkımıza sonsuz teşekkürler ediyorum' diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.