VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'DE LİSTE HUZURSUZLUĞU BAŞLADI!

21 Şubat 2014

Yerel seçime girecek siyasi partiler Belediye ve İl genel Meclisi Üyelikleri için listelerini kamuoyuna açıkladılar.

Yerel seçime girecek siyasi partiler Belediye ve İl genel Meclisi Üyelikleri için listelerini kamuoyuna açıkladılar. Ancak listelere giremeyenler veya son sıralarda bulunanlar tepki göstermeye başlarken, seçime 36 gün kala partilerin içinde liste karmaşası damgasını vurmaya başladı. Liste huzursuzluğu en çok sosyal medyaya yansırken, ilk liste tepkisi de CHP’den geldi.

Haber: Ebru EYVAZOĞLU  

Siyasi partilerde Bolu Belediyesi ve İl Genel Meclisi Üyelikleri için listelerin açıklanmasından sonra huzursuzluklar da baş göstermeye başladı. Listeler açıklanır açıklanmaz ilk sıra adayları Bolu Belediye Başkan Adaylarının seçim çalışmalarına katılım göstermeye başlarken, umduğunu bulamayanlar yüksek sesle tepkilerini gösteriyor.   Listeler açıklanır açıklanmaz ilk tepkilerden birini Cumhuriyet Halk Partisi’nden Güldane Şahin gösterdi. Bolu Belediye Meclisi listesine ancak 23’üncü sıradan giriş yapabilen Güldane Şahin, söz verilmesine rağmen son sıralarda yer aldığını söyleyerek sosyal medya üzerinden partisini eleştirdi. “Hakkımı yiyenleri yüce divana havale ediyorum. Mahşerde iki elim yakalarında olacak bilsinler” diyen Güldane Şahin, Facebook’taki hesabından partisini eleştirdi.   CHP’nin en aktif üyelerinden biri olan Güldane Şahin, “Bu benim partim olamaz. CHP içi boşaltılmış ideolojisi olmayan, yeri geldiğinde demokrasiden bahseden, demokrasinin ‘d’ si olmayan, emeğe saygı duymayan, kendini elit zanneden bir parti haline getirildi. Listeler yapılıyor, sözler veriliyor. Hiç kimse bir şey bilmiyor zannediyorlar. ‘Ye kürküm ye’ devri olmuş. Sen emek vermişsin kimin umurunda… Emeği olmayanlar baş köşeye oturmuş. Hani halkın emekçinin partisi? Nerde emek kutsaldır, emek en yüce değerdir? Ne yapalım ki ye kürküm ye devri. Bunca umut bağlayan insanlara yazık. Bu parti bizlerin sayesinde bayrağını dalgalandırıyor. İki adaydan birini adam gibi bir yere koyamadılar, yazıklar olsun! Ne kadar köfte o kadar ekmek sayın vekilim. Verdiğin söz nerde kaldı? Demek ki bu kadar!” ifadelerini kullandı.

Güldane Şahin, sitem dolu sözlerine CHP’den de destek buldu. CHP’nin Eski Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün, “Güldane hanim sanırım 2009 seçimlerinde 24. sıradaydınız bu sefer bir sıra terfi ettirmişler söz verdikleri halde. Hatırlarsanız böyle olacağını söylemiştim size” diyerek parti içinde listeden memnuniyetsizleri ortaya koyarken, CHP’nin Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Kılıç da “Güldane Şahin'i yok sayanların halkın içerisinde nasıl dolaşacaklarını da merak etmekteyim” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.