VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÜZDE 90 TAMAM!

18 Şubat 2014

Boluspor Kulübünde hareketli saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Besim Durmuş’un istifasının ardında teknik direktör arayışı içinde ...

Boluspor Kulübünde hareketli saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Besim Durmuş’un istifasının ardında teknik direktör arayışı içinde olan kırmızı beyazlı ekipte Engin Korukır ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

HABER: OĞUZ AKYÜZ

 

Ligde istenen sonuçların elde edilememesinin ardından Samsunspor maçında istifasını sunan Teknik Direktör Besim Durmuş bugün Bolu’ya gelerek işi resmiyete döktü. Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler yönetime çevrildi. Pazar günü İstanbul’da gerçekleşen görüşmede Yücel İdiz ile masaya oturuldu.Yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalması rotayı bir başka hocaya cevirdi. Dün Engin Korukır ile bir araya gelen yönetim deneyimli teknik adamla büyük ölçüde anlaşma sağladı. Başkan Savaş Abak’ın bu ismi yönetim kuruluna sunduktan sonra imzaların atılabileceği öğrenildi. Yönetim kurulundan onay çıktığı taktirde Engin Korukır Bucaspor maçının ardından Boluspor’un yeni teknik direktörü olacak.

 

Engin Korukır kimdir?

1990'ların ortasından beri Türkiye profesyonel futbol liglerinde yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük yapan bir futbol adamıdır. Kasım 2010 tarihinde teknik direktör Suat Kaya ile yollarını ayıran Diyarbakırspor'da yeni teknik direktör olarak gelmiştir fakat iki ay sonra sözleşmesi fesh edilmiştir.Ocak 2011 tarihinde teknik direktör Ergün Penbe'nin ayrılmasından dolayi boşalan Kartalspor teknik direktörlüğüne getirilmiştir. Bu kulüp’te de isteneni veremeyince istifa etmiştir. Kartalspor’dan sonraki durağı Bozüyükspor oldu.  Engin Korukır, son olarak Çaykur Rizespor ile 16 Haziran 2012'de 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Fakat kötü sonuçlar üzerine Ligin ilk yarısı bitmeden görevinden istifa etmiştir. (Kaynak: wikipedia)

2 yorum yapılmış
  • yarenler
    17 Şubat 2014 • 13:00
    bu adamın hiç bir başarısı yok boluyuda küme düşürür mk.
  • yuksel14
    19 Şubat 2014 • 13:00
    yazık bolusporun parasını carcur edip yaramaz teknik adamlara yediriyorlar..ha yılmaz hoca ha o sanki o kendisimi oynayıp kurtaracak takımı oda düşrecek oda en azından kendi hocamıza para verelim önümüze gelen hocalara para kaptırmayalım artık bak besim hoca topladı gitti paraları bu iş iyiymiş 2.3 ay dur teste paraları al git süper..bizde köpek gibi onların 1.2 ayda aldığını kaç yılda zor alırız..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.