VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MISIRLIOĞLU TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ADIM ATTI

30 Ocak 2014

CHP’li Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, otopark ücretlerini kaldıracağını söylemesinin ardından Boluspor camiasından ...

CHP’li Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, otopark ücretlerini kaldıracağını söylemesinin ardından Boluspor camiasından tepki alınca açıklama yaptı. Mısırlıoğlu, “Boluspor siyaset üstü bir kurumdur. Kulübe günübirlik değil, kalıcı çözümler üreteceğiz. Benzinlik tahsis edeceğiz” dedi.

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Boluspor ve ücretli otopark konusunda açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde otopark ücretlerini kaldıracağını söyleyen Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada düşüncelerini aktardı. Mısırlıoğlu, “Dün Boluspor ile ilgili bazı açıklamalar yapmıştım. Buna ilave bir şeyler daha söylemek istiyorum. Biz ana caddelerimiz ve sokaklarımızdaki ücretli otoparkı uygulamasını kaldırma sözünü vatandaşımıza verdik. Bu sözü verirken, düşüncemiz vatandaşımızın ekonomisini düşünmekten kaynaklanıyor. Bolu gibi küçük şehirde saat 3 liralık rakamın çok olduğunu bilerek ifade etmiştik” dedi.

“BOLUSPOR’UN EN BAŞARILI SEZONU DEDEMİN BAŞKANLIĞINDAKİ DÖNEM”

Boluspor’un otoparklardan kazanç elde ettiğini hatırlatan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, “Evet, Boluspor’ un bu ücretli otoparklardan kısmi de olsa bir gelir elde ettiğini biliyoruz. Amacımız elbette Boluspor’un gelir kaynaklarını kısıtlamak değil. Boluspor bizim markamız, Boluspor bizim değerimiz. 1965 tarihinden bu yana bizim gururumuz. Şunu da net bir şekilde söylemeliyim; Boluspor benim yönümden çok önemli. Benim dedem İbrahim Mısırlıoğlu, Boluspor Kulüp Başkanlığı yapmış. Gerçekten Boluspor için ciddi bir mücadeleler vermiş bir aileyiz. Boluspor’un Süper Ligdeki en önemli sezon başarısı dedemin başkanlık yaptığı dönemdir. Bu anlamda bizim Boluspor’u düşünmeden hareket ettiğimiz düşüncesi doğru değildir. Vatandaşımızı da düşüneceğiz, Boluspor’umuzu da düşüneceğiz” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR’A BENZİNLİK ALANI TAHSİS EDECEĞİZ”

 

Boluspor’a kalıcı gelir sağlayacaklarının altını çizen Mısırlıoğlu,Bizim amacımız Boluspor’un günü kurtarması değil. Bizler Boluspor’a kalıcı çözüm yolları üreteceğiz. Boluspor için bir benzinlik tahsis edeceğiz. Boluspor’un sürekli gelir getirecek bir kurum olmasını sağlayacağız. İlköğretimde Boluspor Koleji projesini destekleyeceğiz kolej için bir yer vereceğiz. Bu kolejin yapılması için biz yerel yönetim olarak katkı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • sami yılmaz
    29 Ocak 2014 • 13:00
    bu nekadar yancı yayıncılk sizinki
  • muho
    29 Ocak 2014 • 13:00
    Standart cehape vites degismis yine
  • Kıvır da KIvır
    30 Ocak 2014 • 13:00
    Maşallah elinin hamuruynan ne gözel gıvırmışsın gııı. gıvır da gıvır, sen ne anlarsın boluspordan ondan bundan. Gııııı Mehtap abla evinin gadını olsana... Gıvır da gıvırr :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.