VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇ KIZ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

27 Ocak 2014

Gerede’de 2012 yılında henüz 15 yaşında iken evlilik dışı ilişkiden hamile kalan E.A., doğurduğu çocuğunu ...

Gerede’de 2012 yılında henüz 15 yaşında iken evlilik dışı ilişkiden hamile kalan E.A., doğurduğu çocuğunu canlı canlı gömerek ölümüne sebep olduğu gerekçesiyle annesi ve teyzesinin oğluyla birlikte tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

E.A. mahkemedeki ifadesinde Gerede’de 3 yıl içinde kendisine yaklaşık 400 kişinin tecavüz ettiğini ve bu isimlerin söylememesi için sürekli tehdit edildiğini belirtmişti. E.A.’nın, cezaevinden çıktıktan kısa bir süre sonra yediği yemek sonrasında 18 yaşında yaşamını yitirmesi akıllara genç kız öldürüldü mü? sorusunu getiriyor…

2 yıl önce tüm Türkiye’de infial uyandıran olay sonrasında gözler 15 yaşındaki E.A.’ya çevrilmişti. Genç kız 2 yıl cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı. E.A. mahkemede 3 yıl içerisinde kendisine 400 kişinin tecavüz ettiğini belirterek tehdit edildiğini ifade etmişti. 18 yaşında cezaevinden çıkan E.A., korktuğu için İstanbul’a gitti. E.A. yediği yemek sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. E.A.’nın öldürülmüş olabileceği iddia ediliyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

15 yaşında hamile kalan çocuk, bebeğini 6 aylıkken düşük yaparak doğurdu. Canlı bebeği ölüme terk eden 15 yaşındaki anne, doğan çocuğu gizlice Gerede'ye bağlı Bahçedere Köyü'ne gömdü.

Cani annenin gömdüğü bebek günler sonra Gerede Cumhuriyet Savcılığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nün istihbarat çalışmaları sonucu gün yüzüne çıkarıldı. Bebek, gömüldüğü yerden çıkarılarak otopsi için Adli Tıp'a gönderildi. Ölüme terk edilen bebeğin gömüldüğü yerden çıkarılmasının ardından gerçeklerde yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Bebeği ölüme terk eden ve gizlice Bahçedere Köyü'ne gömdüğü iddia edilen 15 yaşındaki bebeğin annesi E.A ile E.A.'nın annesi ve teyzesinin oğlu tutuklandı. Gerede Cumhuriyet Savcılığı'nın sürdürdüğü soruşturmanın geniş çaplı devam ettiği öğrenilirken, gömülen bebeğin kimden olduğu araştırılıyor. Bebeğin babası yapılacak DNA testiyle belirlenecek.Adli Tıp'a gönderilen bebeğin otopsiden gelecek sonuçlara göre ise, soruşturmanın derinleşeceği iddia ediliyor. Tutuklanan 3 kişinin bebeği ölüme terk etmekten yargılandığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturmasını devam ettiriyor. Soruşturma neticesinde çıkacak sonuca göre olay tamamen aydınlığa kavuşturulacak.

1 yorum yapılmış
  • Cabbar
    26 Ocak 2014 • 13:00
    Böylee sacma birşey olamaz bir kıza 400 kişi nasıl tecavüz edebilirki ? tamam 1 tanesi tecavüz etti 2 tanesi etti de 400 kişi tecavüz yazmıssınız yani bu resmen bi hatadır .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.