VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEMERCİOĞLU'NUN BABASINDAN BAŞKAN'A ÖVGÜ

17 Aralık 2013

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, kalabalık bir partili grubu ile Akpınar Mahallesi’ni ...

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Alaaddin Yılmaz, kalabalık bir partili grubu ile Akpınar Mahallesi’ni gezerken, “2014 yerel seçimlerine seçim almak için değil, oy artırma çabası ile çalışacağız” dedi. Gezi sırasında Eski BTSO Başkanı Emin Semercioğlu’nun babası Başkan Yılmaz'a övgüler yağdırdı.

 

10 yıldır Bolu Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Alaaddin Yılmaz, kafasındaki Bolu resmini tamamlamak için hizmet aşkıyla 3’ncü dönem tekrar Ak Parti’den Bolu Belediye Başkan adayı oldu. Seçim gezilerine start veren Başkan Yılmaz, Sümer Mahallesi’nin ardından Akpınar Mahallesi’ne gitti. Mahalle Muhtarı Mustafa Şengüleç eşliğinde Sosyal Tesislere giden Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Konuşmalar sırasında mahalle sakinleri Başkan Yılmaz’dan en çok doğalgaz talebinde bulundular.

Değişim müjdesi

Akpınar Mahallesi’nde kapı kapı gezen Başkan Yılmaz, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Akpınar Mahallesi’ndeki eski yapıların yerini yeni yapıların alacağının müjdesini veren Alaaddin Yılmaz, “Bolu’nun en köklü mahallelerinden olan Akpınar Mahallesi’ndeyiz. İnsani ilişkiler bakımından vatandaşlar arasında bu mahallede çok güzel bir bağ var. Medeniyet merhumunu sahiplenmiş bir yerdeyiz. Sit alanı içersinde yer aldığı için mimarisine dokunamıyoruz. Burada birçok binamız sıkıntılı, gelir seviyesi de çok düşük aileler bu mahallede yaşıyor. Bazı dertleri ve problemleri var. Benim çok sevdiğim mahallelerden bir tanesidir, Çünkü çevre duyarlılığı en yüksek olan mahalledir” diye konuştu.

Mahallelinin desteğinin çok fazla olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Her mahallede olduğu gibi burada da destek çok yüksek. Vatandaşa hizmet konusunda daha fazla çalışarak Bolu’yu arzu ettiğimiz noktaya getireceğiz” şeklinde konuştu.

Semercioğlu’nun babasından övgü

Başkanı görünce yanına gelen Akpınar Mahallesi sakinlerinden 93 yaşındaki Mehmet Emin Semercioğlu da 10 yıldır gördüğü hizmeti daha önce hiç görmediğini söyleyerek, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.