VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET İNCEAYAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

17 Aralık 2013

Boluspor’da merakla beklenen yönetim kurulu toplantısından çarpıcı kararlar çıktı. Başkan Mehmet İnceayan istifa etmeyeceğini söyledi.

Boluspor’da merakla beklenen yönetim kurulu toplantısından çarpıcı kararlar çıktı. Başkan Mehmet İnceayan istifa etmeyeceğini söyledi. Takımı bu durumda bırakıp kaçmayacağını söyleyen İnceayan, “Talip olan varsa delikanlı gibi gelsin, söylesin. Kongre kararı alırsak ve kimse sahip çıkmazsa kayyuma gider” dedi.

Boluspor da bu akşam yapılan toplantının sonuçları belli oldu. Alınan başarısız sonuçların ardından Başkan Mehmet İnceayan ve yönetim kurulunun istifa edip etmeyeceği kamuoyunda merakla beklenirken, çarpıcı karar çıktı. Başkan Mehmet İnceayan, yönetim kurulundaki arkadaşlarına, “Kongre kararı almam. İsteyen varsa ‘biz talibiz’ desin ve gelsin, alsın. Delikanlı gibi söylesinler. Şimdi kongre kararı alsak, kimse sahip çıkmasa, takım kayyuma gitse o zaman ne diyecekler? Ben kimseye ‘kaçtı’ dedirtmem. ‘Biz bu işe talibiz’ diyen varsa bırakırım” dedi.

BASINA SİTEM ETTİ

Alınan sonuçların ardından Mehmet İnceayan, istifa edecek mi, etmeyecek mi sorularına yanıt verdi. Şuan istifa kararı olmadığını söyleyen İnceayan, “Yeni bir hocamız var. İki maç kaybettik, kaybetmek istemezdik. Tavşanlı maçını şahsi hatalardan kaybettik. Şansız bir şekilde maçı kaybettik. Şuan takımız yüzde 60’dan yüzde 80’e geldi. Çok eksiğimiz var. Takımda iki stoperimiz, bir orta sahamız bir de Dimitrov maçta yoktu. Bunlara birde iyi oynarken Abdulkadir ve Alican maç içindeki sakatlıkları bize büyük bir yara verdi. Bunları yazmıyorsunuz. Sakatlıkları söylemiyorsunuz. Hedefi başka yere çekiyorsunuz. Bu takımın neden gücünü kondisyonunu araştırmıyorsunuz? Biz bu iş kötü olsun diye sahaya çıkar mıydık? Eleştirilmesi tartışılması gerek çok şey var. Takımın neden kötü olduğunu sorun” şeklinde konuştu.

“KİMSEYE KAÇTI DEDİRTMEM”

“Herkes istifa etsin diyor. Bir ay önce bir kongre yaptık. Şuanda istifa ediyorum desem kime zarar vereceğim? Boluspor’a… İstifa ettik dememizin ardından kimse kulübe sahip çıkmazsa o zaman ne olacak? Beni yapamıyor diyorlar. O diyenlerden daha çok tecrübem var. Kimse yöneticilik, başkanlık öğretmesin. Yönetim içinden iki arkadaşımıza ‘size bırakayım’ dedim. Onlar kabul etmedi. Biri Savaş Abak, diğeri Cavit Demir. Onlarda ‘bizim ne tecrübemiz var. Beraber geldik, beraber gideriz’ dediler. Onun için burada şuanda görevimize devam ediyoruz. Yönetim içinde sıkıntılar olduğu konuşuluyor. Evet, biz buraya ekip olarak geldik. Ama bir kuruş vermeyen arkadaşlar var. Onlar biraz konuşmasın, zarar vermesin.”

“LİSTEMİZ HAZIR DESİNLER BIRAKIRIM”

“Şuan görevimin başındayım. Kimseden Boluspor’u kıskanmıyorum. İsteyen de yok. Biz bu işi yaparız diyen arkadaşlar varsa gelsinler. ‘Başkanım biz bu işe talibiz’ desinler. Boluspor için ne gerekiyorsa yaparım ama kimse bana ‘biz bu işi yaparız’ demiyor. Şu anda kongre kararı almak daha çok Boluspor’a ihanet etmektir. İstifa etmemizin ardından aday çıkmazsa o zaman ne olacak. Bolu’da felaket tellalları var. Bir kez daha söylüyorum. Ciddi düşünen ve gönülden gelmek isteyen varsa, bugün bırakırım. Bana söylesinler daha iyi yapacaklarsa Boluspor ve Bolu kazanır.”

“TRANSFERİ BESİM HOCA YAPACAK”

“İkinci yarı için kadromuzu daha çok güçlendirmek istiyoruz. Besim hoca eksiklikleri gördü. Rapor halinde bize sundu. Kendisi transfer için çalışmalara başladı. Kadromuza kaliteli oyuncular alıp ikinci yarıda daha gülcü bir Boluspor yaratmak istiyoruz. PTT 1. Liginde oynayan birçok oyuncu ile görüştük. Hedefimizde Zenke var. Onu kadromuza katmak istiyoruz. Hocamız alınması yönünde rapor verdi. Şuanda transfer için kendisi çalışıyor ve görüşüyor. Birkaç takviye daha yapılacak. Sadece şuanda görevdeyse biraz morale ihtiyacımız var.”

Kaynak: Bolusporluyuz.com

2 yorum yapılmış
  • TARAFTAR
    16 Aralık 2013 • 13:00
    Bolusporu bu durumundan kurtarabilecek maddi gücü olan ve bu işi yapabilecek Bolusporu seven bir başkan adayı yok mu koskoca bolu da görmüyor musunuz bolunun önde gelenleri Mehmet inceayan ve futbolcular yüzünden koca kulüp küme düşecek duruma geldi eski başkanlar başkan adayları bu görev den kaçmayınız Lütfen
  • muhtar
    17 Aralık 2013 • 13:00
    yaptıkların yapacaklarının garantisi kaçtı demesinler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.