VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR BAŞKANI ÇARPICI KONUŞTU!

5 Aralık 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, istifa edeceği yönünde çıkan haberlerden sonra Şampiyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Her ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, istifa edeceği yönünde çıkan haberlerden sonra Şampiyon Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Her evde kavgalar yaşanabileceğini söyleyen İnceayan, “Kavgalar bize bir şey vermez. Önemli olan doğru yolu bulmak” dedi.

ÖZEL HABER: MURAT ÇELİK

Ligde sıkıntılı günler geçiren Boluspor’un deplasmanda Kahramanmaraşspor ile golsüz berabere kalmasından sonra çarpıcı dedikodular ortaya atıldı. Başkan Mehmet İnceayan’ın, maç sonrası bazı yönetici arkadaşlarına “Artık yoruldum” demesi üzerine istifa dedikoduları gündeme geldi. Konuşmaların basına yansımasından sonra Şampiyon Gazetesi’ne konuşan Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Her evde kavgalar yaşanabilir. Bu tür istifa haberleri bizi yıpratır. Önemli olan doğru yolu bulmaktır. Burada kalabalık bir yönetim var. Farklı sesler çıkabilir. Bunlar normal şeyler” dedi.

“BENİ NE KADAR TANIYORLAR”

Gazetelerin internet sitelerinde yer alan Boluspor haberlerine yorum yazan kişilere de seslenen Başkan Mehmet İnceayan, “İnsanlar yorumlarda atıp, tutuyor. O insanlar bugüne kadar Boluspor’a kaç para vermişler? Bugüne kadar yanlarında kaç insan çalıştırıp ekmek vermişler? Hepsini geçtim, beni ne kadar tanıyorlar. Şahsımıza sallıyorlar. Bizim işimiz belediye başkanının, valinin işinden daha zor. Sağdan soldan para toplayarak kulübü ayakta tutmaya çalışıyoruz. Herkese bu işler kolay geliyor” şeklinde konuştu.

“TEK SORUN DİK DURUŞUMUZDAYDI”

 

Boluspor’da en büyük sıkıntının bugüne kadar dik duruştan kaynaklandığını ifade eden Başkan Mehmet İnceayan, “Sorun dik duruşumuzdan kaynaklandı. Ben Ali hocanın arkasında durdum. Ona güvendiğim için 13 hafta takımın başındaydı. Hep farklı sesler çıkabilir. Biz dik durmasaydık bu kez de farklı konuşacaklardı. Biz 5-6 haftada hoca göndersek, bu kez de ‘Bolu’nun çocuğunu harcadınız’ diyeceklerdi. Her şey göründüğü gibi değil. Basit düşünülüyor” ifadelerini kullandı.

“BİZ ÖDEMELERİ ZAMANINDA YAPIYORUZ”

 

Sürekli ekonomik sıkıntıların gündeme gelmesine rağmen futbolcuların paralarının aksatılmadan ödendiğini hatırlatan İnceayan, “Bugün futbolcularımızın Kahramanmaraşaspor maçı pirimi olan bin 500 TL ücretlerini ödedik. İş Bankası’na 900 bin TL ödeme yaptık. Önceki yıllardan kalan eski futbolcuların maç başı ücretlerini ödedik. Verdiğimiz sözleri tutuyoruz” diye konuştu.

5 yorum yapılmış
  • muhtar
    4 Aralık 2013 • 13:00
    bilmeyende boluspor ilk altı içinde sanır çok başarılın başkan sen kimseyi takma istifa etme devam et
  • ertuğrul
    5 Aralık 2013 • 13:00
    Sayın başkan futbolcuların ödemelerini biraz geciktirin kendilerini toparlasınlar biraz çeki düzen versinler aba altından değil sopayı direkt gösterelim doğru dürüst para alamayan takımlar nasıl asılıyorlar maçlara görüyoruz ayıp yahu.
  • taraftar
    5 Aralık 2013 • 13:00
    maraş ile berabere kalmış takımın futbolcusuna 1500 tl prim mi yatırdınız. boluspora paraları zor toplayın lig sonuçusu ile berabere kalmış futbolculara 1500 tl prim dağıt ilginç...
  • misafir
    5 Aralık 2013 • 13:00
    burası ağlama duvarı değilki yapabileceksen giereceksin yapamayacaksan girmeyeceksin paranız yoksa veya paralı yönetim oluşturamadıysan ne işin var orda önce atıp tutuyorsunuz sonra ağlıyorsunuz o zaman niye aday oldu
  • TARAFTAR
    5 Aralık 2013 • 13:00
    BAŞARI EŞİTTİR PUANDURUMU PUANDURUMUNA GÖRE DÜŞÜYORMUYUZ EVET O ZAMAN YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAA BAŞKAN İSTİFAAAAAAAA
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.