VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEPREME HAZIRMIYIZ TATBİKATI

5 Aralık 2013

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’nde yapılan yangın ve deprem tatbikatı gerçeği aratmazken, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.    İl ...

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’nde yapılan yangın ve deprem tatbikatı gerçeği aratmazken, yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. 

İl Sağlık Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve İtfaiye Müdürlüğü tarafından ortaklaşa tatbikat düzenlendi. İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasında düzenlenen tatbikatta yangın ve depremler meydana geldi. Senaryo gereği yangın sırasında dumandan zehirlenen personel binayı terk edemedi. Bunun üzerine UMKE ve Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olay yerine gelerek binalarda mahsur kalan yaralıları kurtardı. Binadan çıkarılan yaralılar güvenli toplanma merkezinde kurulan çadırlara taşındı. Daha sonra sedyeyle ambulansa alınan yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ve AFAD İl Müdürü Hasan Erdoğan’ın da katıldığı tatbikatta kurtarma ekiplerinin başarılı tahliyesi alkış aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.