VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE, BOLU POLİSİNİ ALKIŞLIYOR!

15 Kasım 2013

Bolu emniyeti, Türkiye’de yıllardır sahte kimlikle dolaşıp evleri soyan profesyonel hırsızlık şebekesini çökertti. İstanbul Tarlabaşı’nda ...

Bolu emniyeti, Türkiye’de yıllardır sahte kimlikle dolaşıp evleri soyan profesyonel hırsızlık şebekesini çökertti. İstanbul Tarlabaşı’nda çocukluklarından bu yana profesyonel yetiştirilen ve hırsızlıktan kazandıklarıyla lüks villalarda yaşayan dört şahıs, Bolu polisinin 5 aylık takibiyle yakalandı. Türkiye baş belalarından kurtuldu.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son yılların en başarılı operasyonuna imza attı. İstanbul Tarlabaşı’nda 12 yaşından itibaren yetiştirilmeye başlanan profesyonel hırsızlar, yıllardır sahte kimliklerle 42 ilde soygunlar gerçekleştirdi. İkametten hırsızlık için özel yetiştirildikleri ortaya çıkan M.İ.K., M.E.Y., T.M. ve H.E., birçok vatandaşın canını yaktı. Yıllardır aranan hırsızların izini bulan Bolu Emniyeti, Diyarbakır’da oldukları öğrenilen şahısları takibe aldı. Doğu illerinden başlayan takip Eskişehir’e kadar sürdü. Şahısların Eskişehir’de bir evde konakladıklarını tespit eden Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, özel bir ekiple Eskişehir’e gitti. Sabah saat 06:00 sıralarında yapılan baskınlar yıllardır aranan dört profesyonel hırsız yakalandı.

KRAL GİBİ YAŞAMIŞLAR

Ekipler tarafından Bolu’ya götürülen dört şahıs, üç gün boyunca İl Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alındı. Şahısların yıllardır sahte kimlik ve ehliyetlerle dolaştıkları tespit edilirken, 42 ilde 127 faili meçhul olaya karıştıkları ortaya çıktı. İstanbul Tarlabaşı’nda 12 yaşından bu yana özel olarak eğitildikleri öğrenilen hırsızların, lüks bir yaşam içinde oldukları ve hepsinin de hırsızlık olaylarında ayrı bir yeteneğe sahip oldukları öğrenildi. Emniyetin yaptığı araştırmalarda şahısların evli görünümü vermek için yanlarında bir bayanla gezdikleri, başta İstanbul olmak üzere Bursa ve Diyarbakır’da lüks villalarda yaşadıkları tespit edildi. 5 ay süren takip sonucu yakalanan şahıslar bugün adliyeye çıkarılırken, Türkiye’nin dört bir yanından emniyet müdürlüğüne tebrik telefonları geldiği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.