VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CEHENNEM GİBİ...

6 Kasım 2013

Bolu’nun Örencik köyünde çıkan yangında ağabey ve kardeşe ait iki ev ile iki ahır alev ...

Bolu’nun Örencik köyünde çıkan yangında ağabey ve kardeşe ait iki ev ile iki ahır alev alev yanarken, 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Evleri yanan baba ve oğlu tarlaya yatarak gözyaşlarıyla evlerinin yanışını izledi. 

 Yangın, saat 19:45 sıralarında merkeze 5 kilometre uzaklıktaki Örencik köyünde meydana geldi. Hayrettin Biçer’e ait iki katlı betonarme evde elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede artan alevler ağabeyi Ahmet Biçer’in evine de sıçrayınca yangın büyüdü. Gecenin karanlığında alevleri fark eden köylüler kazma, kürek ve traktörlerle yangına koşarken, olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı 5 itfaiye aracı dört bir yandan alevlere müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada alevler iki evin arasında bulunan ahıra sıçrayınca can pazarı yaşandı. Ahırda 10 tane büyükbaş hayvan olduğu öğrenilince köylüler alevlerin arasına daldı. Bir köylü traktörle ahırın çatısının göçmesini engellerken, diğer köylüler ise hayvanları kurtarmaya çalıştı.

8 HAYVAN TELEF OLDU

Yangın sırasında alevler kontrol altına alınamayınca Hüseyin Biçer tarlaya uzanarak fenalık geçirdi. Başına gelen oğlu, babasına sarılarak evlerinin yanışını gözyaşları arasında izledi. Ahırdaki alevlerin kontrol altına alınmasıyla köylüler içeri girip hayvanları kurtarmak istedi. 10 büyükbaş hayvandan 8’i yanarak telef olurken, iki ineğin yaşadığı görüldü. Hemen yardıma koşan köylüler, vücudunun çeşitli bölgeleri yanan ineği dışarı çıkardı. Daha sonra tarlada boş bir alana götürülen hayvan, can çekişmemesi için kesildi.

 Yaklaşık iki saat süren söndürme çalışmalarının ardından alevler kontrol altına alınabilirken, yangında iki ev, iki ahır ve 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

2 yorum yapılmış
  • ulubey
    5 Kasım 2013 • 13:00
    Allah yardımcınız olsun...Çok geçmiş olsun
  • yuksel14
    6 Kasım 2013 • 13:00
    geçmiş olsun allah kimseye kaza-bela-yangın vermesin..allah yardımcınız olsun...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.