VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UZUN'DAN MISIRLIOĞLU'NA ÇAĞRI

3 Kasım 2013

Projelerini anlatmak için basın mensuplarının karşısına geçen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adat Adayı Abdullah ...

Projelerini anlatmak için basın mensuplarının karşısına geçen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adat Adayı Abdullah Uzun, CHP Milletvekili Tanju Özcan ve CHP Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu’na yüklendi. Uzun, “Ben burada projelerimi tek tek açıkladım. CHP adayı Mehtap Mısırlıoğlu’da, Her fırsatta Boluluların samimi duygularını istismar eden, bulanık suda balık avlamaktan başka muhalefet marifeti olmayan, Milletvekilimiz sayın Tanju Özcan'ı da yanına alabilir. Her ikisiyle birlikte sadece proje tartışmaya hazırım” dedi.

Abdullah Uzun, basın toplantısında projelerini tek tek açıkladıktan sonra muhalefete yüklendi. Uzun, “Ey CHP sen bunların hangisini yapabilirsin? Bırak yapabilmeyi hangisini hayal edebilirsin? Bugüne kadar hangi taş üstüne bir taş koydunuz? Bakın bu hizmetleri yapmak için önce inanmak lazım. Kendini halkından üstün gören, vatandaşı 'göbeğini kaşıyan adam' olarak ayıran bir zihniyet bu hizmetleri nasıl yapar? Çobanın oyu ile kendi oyunu bir tutmayan, köhne zihniyetin temsilcileri vatandaşının hizmetkarı olabilir mi sorarım size? Siz de sorun Sayın Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'na hangi projesi varmış? Açıklasın tartışalım. Sorun Sayın Mısırlıoğlu’na nasıl bir Bolu hayal ediyor? Konuşalım. Soralım bakalım CHP adayına, nedir sizin Bolu'nun geleceği için vizyonunuz? Dinlemeye hazırız. Dikkat ederseniz biz uçup kaçmıyoruz,reel ve uygulanabilir projelerimizi kaynaklarıyla beraber deklare ediyoruz ve merak ediyoruz muhalifimiz CHP'li adayımız ne diyor? Biz projelerimize güveniyoruz ve iddialıyız” diye konuştu.

 "TANJU'YU DA YANIN AL"

Uzun sözlerine şöyle bitirdi;

“Dileyen herkesle, her platforma canlı olarak tartışmaya hazırız. Hatta isterlerse,her fırsatta Boluluların samimi duygularını istismar eden, bulanık suda balık avlamaktan başka muhalefet marifeti olmayan, Milletvekilimiz sayın Tanju Özcan'ı da yanına alabilir. Her ikisiyle birlikte sadece proje tartışmaya hazırız.”

2 yorum yapılmış
  • gökhan irhan
    2 Kasım 2013 • 14:00
    sayın Abdullah uzun bu konu burada konuşulacak bır konu degıl fakat degınmek ıstedım,allah razı olsun ılk oncelıkle başta başbakanımız olmak uzere ak partının bu devlete bu ülkeye yaptığı hızmetler tartışılamaz bıle,herşey ıcın saolun FAKAT bu surıyelılere sınavsız unıversıte de nedır bızler senelerce calısıoruz bıyerlere gelmek ıcın onlar sınavsız gırıolar unıversıteye yanı bu bı babanın öz çocuğuna bakmayıpta elın çocuğuna bakmak gbıı bırsey oluyor,o ınsanlar da bızım kardeslerımız onlarla 1000 yıllık bı gecmısımız var tarıhı kültürel bağlarımız var zorda kalmış olabılırler hepsine bızım kapımız acık sahıp çıkarız yedıgımız ekmegı bolusuruz fakat bu sınavsız unıversıte olayı ADIL degıl ;)
  • dede
    3 Kasım 2013 • 13:00
    onlar proje üretmezler ,her zaman efendileri projeyi yapar bunlara da sadece görevlerini deklare eder.genelde fitne bozgunculuk iftira da çok maharetli ve marifetlidirler.memlekete zerre kadar faydaları olmamış bundan sonrada olmayacaktır ıslah edilemezler uşaklık, düşmana yataklık genlerinde vardır.kısacası eşekten inek hizmeti isteme.eşek eşektir inek değil.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.