VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BU AYIPLA UĞRAŞACAĞINIZA..."

3 Kasım 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kongresi’nde çarpıcı sözlere imza attı. Yılmaz, “Şu anda dışarıda ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kongresi’nde çarpıcı sözlere imza attı. Yılmaz, “Şu anda dışarıda en az 150 tane araç var. Herkes en az 10’ar lira veremiyorsa hamaset yapmanın gereği yok. Laf sanatını çok iyi becerebilirsiniz ama Boluspora bir faydası yok. Herkes 10’ar Bin Lira verse problem çözülür” dedi.

 

Gergin geçen kongrede söz alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, işadamlarına çağrıda bulundu. Yılmaz, “Şu anda dışarıda en az 150 tane araç var. Herkes en az 10’ar lira veremiyorsa hamaset yapmanın gereği yok. Laf sanatını çok iyi becerebilirsiniz ama Boluspora bir faydası yok. Herkes 10’ar bin lira verse problem çözülür. Çözülmez mi? Hep hamaset yapmak için bu platformları kullandık. Hemen söylüyorum. Boluyla ilgilide Bolusporla ilgilide fikir çıkmıyor. Sadece bir sürü güzel laf çıkıyor. Hemen siyaseti karıştırmama da cevap vereyim. Boluspora siyaset karıştırmayan biri varsa oda Alaaddin Yılmaz’dır. Herkese soruyorum. Benden önce hemen hemen Boluspor başkanlığı yapmış olmayan belediye başkanı yok mu? Yeter artık. Başka da belediye başkanı yok Bolu’da ilgilenen. Alaaddin Yılmaz iki dönemdir belediye başkanı. Boluspor’a üyelik haricinde idarecilik teklifi var mı? Evet söyleyin. Şu adamı üye yapın diyenlere talebim oldu mu?” dedi.

“BU AYIPLA UĞRAŞACAĞINIZA…”

 Yılmaz sözlerine şöyle devam etti;

“Her kongre döneminde beni istediği adamı başkan yapan diye lanse etmediniz mi? Bu ayıpla uğraşacağınıza Boluspor'a destek vermek için uğraşın. Belediye başkanı olduğumdan bugüne kadar, Boluspor’a para getirici unsurlar üzerinde çalıştım. Bunu belirli bir noktaya getirdiğimi Bolsuporlu yöneticilerin hepsi biliyor. Hiçbir talebi olmadan bunları yapan adam siyaset yapıyor da, o zaman ben siyasetleştiriyorsam siz ne yapıyorsunuz diye soracağım. İster siyaset karıştırın, ister karıştırmayın yeter ki Bolu’ya destek verin. Boluspor’dan şunu istedim hep. Proje getirin. Boluspora gelir getirici proje getirin. Bir ara malum arkadaşlar teklif getirmişlerdi. Boluspor koleji kuralım diye. Hemen kabul ettim. Ama bir şey yapmadılar.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.