VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BUNA DA ŞÜKÜR...

20 Ekim 2013

Ligde alt sıralardan kurtulma savaşı veren Boluspor, zorlu Şanlıurfa deplasmanında bir sürprize imza attı. 4-0 ...

Ligde alt sıralardan kurtulma savaşı veren Boluspor, zorlu Şanlıurfa deplasmanında bir sürprize imza attı. 4-0 öne geçen kırmızı beyazlı ekibimiz, ikinci yarıda oyundan kopunca maç 4-3’e geldi. Ecel terleri döktüğümüz maçı zorla kazanarak nefes aldık.

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla ligin dibine doğru inişe geçen Boluspor, bir haftalık milli maç ve bayram tatilinin ardından Şanlıurfaspor’a konuk oldu. Teknik Direktör Ali Beykoz, kadroda şaşırtan bir değişiklik yaparak Çağrı’yı ilk 11’de oyuna başlattı. Karşılaşmanın 13’ncü dakikasında ceza sahasında yaşanan karambolde Cemil kafayı vurdu. Boşta kalan topu kaptan Fatih ağlarla buluşturdu 0-1. Golden 15 dakika sonra yine bir karambol yaşandı. Bu kez savunmadan gelen Zlatkov farkı ikiye çıkardı 0-2. ilk yarının bitimine 5 dakika kala İskender’in pasını iyi değerlendiren Emre Kılınç farkı üçe çıkaran golü attı 0-3. İlk yarı Boluspor’un 3-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

60’DAN SONRA DAĞILDIK

 İkinci yarıda kırmızı beyazlı ekibimizin etkili oyunu devam etti. 56’ncı dakikada üçüncü golün pasını veren İskender bu kez kendi adına fileleri havalandırdı 0-4. Rakibi karşısında farkı açan Boluspor, 60’ncı dakikadan sonra adeta oyundan düştü. Geriye yaslanan takım 68’te Berkin, 73’te ise Banahane’nin golleriyle kalesinde iki gol gördü. 88’de gol makinesi Banahane yine sahneye çıkarak skoru 4-3’e getirdi. Hakem 6 dakika uzatma verince stres başladı. Şanlıurfaspor kaçırdıkça kaçırdı, Boluspor ise seyretti. Son saniyelerde rakibi üçe bir yakalayan oyuncularımız Emre Kılınç’la 5’nci gole yaklaştı. Top direkten döndü. Ecel terleri döktüğümüz maçı Boluspor 4-3 zor kazandı.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    19 Ekim 2013 • 11:00
    maç başlarında biraz iyiydik iskender falan ama urfa 2.yarı bizi sildi zaten atakla yapılmış bir golümüz yok hep karanbolden attık..kalaciyle karşılıklıda kaldığımızda 2.yarı iyi topa vuran olmayınca farka gidemedik yoksa 5.6 olurdu..birde rakip 10.kişiolmasaydı daha bizi yenerlerdi..haftaya adanaya yeniliriz ne farkeder...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.