VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA GELİNEN NOKTAYI VE REZALETİ YAZDI

9 Ekim 2013

Bolu Şampiyon Gazetesi’nin yaptığı transfer analizi yapılan hataları da göz önüne serdi. Takım küme düşme ...

Bolu Şampiyon Gazetesi’nin yaptığı transfer analizi yapılan hataları da göz önüne serdi.

Takım küme düşme potasına doğru ilerlerken, transfer politikasındaki yanlışlar, bugünlere gelinmesinin kanıtı oldu. Yönetim, az para diyerek boş transfer yaptı. Menajerler bol bol para kazandı.

ÖZEL HABER: MURAT ÇELİK - ŞAMPİYON GAZETESİ

Bir zamanlar ligde her yıl yarı final ve final maçları oynayan Boluspor, son yıllarda ise adeta kümede kalma savaşı vermeye başladı. Tribünlerdeki taraftar sayısı giderek artarken, kulüp de maddi sıkıntılarla boğuşmaya başladı. Herkesin 20 yıldır özlemle beklediği Süper Lig hasreti bir türlü dinmezken, Bolu Şampiyon Gazetesi kötü gidişatın nedenlerini araştırdı. İlk olarak göze çarpan detay transferler oldu. Çünkü kırmızı beyazlı takımda, ideal 11’in dışında oyuna etki edebilecek bir tane bile isim yer almadı. Yedek kulübesi boş transferlerle doldu. Transfer komitesinin sezon başında gerçekleştirdiği transferlerin geride kalan 7 haftada istatistikleri bakın gerçekleri nasıl ortaya çıkardı.

METİN DEPE: Transferin son günlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edildi. Stoperin vazgeçilmez ismi olacağı konuşuluyordu ancak iki hafta göründükten sonra ortadan kayboldu. 32 yaşındaki savunmadı, 2 maçta sadece 134 dakika sahada kaldı. Golsüz berabere kaldığımız 1461 Trabzon maçında 90 dakika forma giyen Metin, Balıkesirspor’a deplasmanda 1-0 kaybettiğimiz maçta ise 44’ncü dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. O maçtan sonra bir daha görünmedi.

GÖKHAN EMRECİKSİN: Belki de en çok beklentinin yüksek olduğu isimdi. Başkan İnceayan, transfer döneminde bedavaya aldım diye övündü. 29 yaşındaki oyuncu, biri Türkiye Kupası’nda olmak üzere sadece 4 maçta forma yüzü gördü. Bu maçlarda hep sonradan oyuna girdi ve bekleneni veremedi. 195 dakika sahada kalan Gökhan, oyuna hiç etki edemedi. Batman Petrolspor’a kupada bir gol kaydetti. Son haftalarda ilk 18’e bile giremiyor. Ucuz etin yahnisi nasıl olur gösterdi.

FATİH GÜL: Takıma geri dönünce bütün taraftarlar tepki gösterdi. Geçen yıl Kartalspor’da 17, Karşıyaka’da ise 16 maç oynadı. Ancak Bolu’ya dönünce yine boş çıktı. Şuana kadar biri kupada olmak üzere 3 maçta forma giydi. Hep sonradan oyuna girdi. Ancak bu takımın oyuncusu olmadığı apaçık ortaya çıktı.

ONUR TÜRK: Bir başka genç transfer de Onur Türk oldu. Herkes geçen yıl Karşıyaka’da olduğu gibi fırtınalar estireceğini düşündü. Ancak lig başında evlenmesi performansını da etkiledi. Sadece 2 maçta forma giyerek 49 dakika sahada kalabildi. Ne eski günlerinden ne de yeni gelişme gösterdiğinden eser yok. Kulübe de zaman zaman var, zaman zaman yok.

ÇAĞRI YARKIN: Çaykur Rizespor’dan kadroya dahil edildi. 24 yaşındaki oyuncu geçen yıl 16 maçta forma giydi. Bu sezon ise Boluspor’un ondan çok beklentisi vardı. Ancak geride kalan 7 haftada ortalarda görünmedi. Birisi kupa maçı olmak üzere 3 maçta kırmızı beyazlı formayı giydi. Toplamda 66 dakika sahada kaldı. Takıma bir faydası şuana kadar olmadı.

SİNAN KURUMUŞ: Ankaragücü’nde fırtınalar estiriyordu. Beşiktaş’a transfer olması onu bir hayli havaya sokmuş olacak ki koşmuyor bile. Sahada geziniyor. Bugüne kadar da ligde sadece Balıkesirspor maçında sahaya çıktı. 23 dakikada hiçbir şey yapamadı. Kupa maçında ise 73 dakika sahada kalsa da golcü kimliğini sahaya yansıtamadı.

Sezon başında en bomba transferler ise Sincanspor’dan Fırat Demir ve Ankara Adliyespor’dan golcü Mustafa Aydemir idi. İkisi de camiayı ayağa kaldırdı. Çünkü Bölgesel Amatör Ligi’nden (BAL) transfer edilmişlerdi. Bir kez idmana çıktılar. İkinci gün yok oldular.

Yukarıda özetlediğimiz gibi, yedek kulübesinde yer alacak 6 oyuncunun istatistikleri ve performansları ortaya çıktı. Bir tek Abdulkadir Kayalı ve İlyas Yılmazer umut verdi. Geriye kalan transferler ise fos çıktı.

2 yorum yapılmış
  • yuksel14
    8 Ekim 2013 • 11:00
    böyük iskender var ya....
  • Caner GENCER
    8 Ekim 2013 • 11:00
    BOLUSPOR,un bu kötü gidişatının İKİ sebebi var. 1. Kabadayı MEHMET İNCEAYAN ! 2. Çok bilmiş ERVANİ ALEMDAR ! Bu iki zat BOLUSPOR,a yönetici olduktan sonra kendilerini kaf dağında görmeye başladılar. BOLUSPOR Kulübünü kendi istek ve arzularına göre yönetmeye kalkıştılar ! BOLUSPOR Kulübü hiç kimsenin babasının çiftliği değildir beyler akıllı olun. Bu iş bilmez Kayınpeder ile Damadının yaptığı yanlışlar ve şuursuz transfer politikaları yüzünden BOLUSPOR Camiası maalesef zor günler geçiriyor. Bu adamlar haddi olmayarak Koskoca BOLUSPOR Kulübüne zarar vermektedirler.. İnşallah tez zamanda BOLUSPOR,un yakasından düşerler ! İşler dahada kötü olmadan acil önlemler alınmalı, yoksa meşakkatli ve çileli günler bizleri bekliyor olacak.. TEK AŞKIMIZ BOLUSPOR
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.