VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEYKOZ ÇOK ÜZGÜN...

6 Ekim 2013

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, yenildikleri Ankaraspor maçının ardından üzgün konuştu. Tek sevindiği şey ise ...

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, yenildikleri Ankaraspor maçının ardından üzgün konuştu. Tek sevindiği şey ise pozisyonlardı. Beykoz, “En çok pozisyona girdiğimiz maç, bu maçtı” dedi. Ancak bize göre konuşulması gereken daha çok şey var... Ali hoca çıkıp açık ve net sezon başından bu yana olanları konuşması gerekiyor. Gün geldiğinde iş işten geçmiş olacaktır...

Kırmızı beyazlı takımın Teknik Direktörü Ali Beykoz, basın toplantısına bir hayli sinirli girdi. Prosedür gereği, maç sonrası basın toplantılarına ilk olarak rakip takımın hocası ve oyuncuları girmesi gerekiyordu. Ancak beklemekten gerildi. Kimseyi tınlamadan basın odasına girdi ve konuşmaya başladı. Konsantre eksikliklerinden dolayı basit goller yediklerini söyleyen Ali Beykoz, “Rakibimiz şuana kadar ligde mağlubiyet tatmadan buraya gelmişti. Onlara ilk yenilgilerini tattırmak için sahaya çıktık. İyi de hazırlanmıştık. Beklediğimiz gibi golü de erken bulduk. Ancak hemen arkasından yediğimiz bir gol ve serbest vuruştan gelen ikinci gol moralleri bozdu” şeklinde konuştu.

“FRİKİK MORALLERİ BOZDU”

Son haftalarda sık sık pozisyonlardan bahseden ancak bu hafta daha çok pozisyon bulduklarını ifade eden Beykoz, “Oyuncularım, frikikten gelen golden sonra psikolojik olarak oyundan düştü. Arka arkaya iki gol yemiştik. Ama oyundan kopmadık. Son haftalarda en çok pozisyona girdiğimiz maçtı. Oyunun 80’nci dakikasında eşitliği de sağladık ama yine konsantre eksikliğinden golü yedik. Neticede futbol, o topu filenin içine sokmanız gerekiyor. Maalesef kaybettik” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.